0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Bojlis

Forró fülledt nyár

Sziasztok Srácok!

Egy nyári kalandomról szeretnék nektek mesélni. Igazából aznap nem is akartam elmenni horgászni, mert iszonyatosan meleg volt a légnyomás is nagyon magas volt és a levegő meg se mozdult. De úgy gondoltam, hogy ha itthon ülök a kanapén akkor biztos nem fogok semmit, így hát úgy döntöttem, hogy kilátogatok a vízpartra. Felkaptam a kutyámat bepakoltam a kocsiba és már indultam is.


Úton a vízpart felé... :)


Gyorsan odaértem a vízpartra. Ki pakoltam a kocsiból és felpumpáltam a iBoat csónakomat, hát mondanom sem kell teljesen kivert a víz a 34°C-os melegben. Mielőtt a botokat és a rodpodot felállítottam volna bekevertem az etetésre szánt csalogatóanyagot. Csalinak, már nekem sokat bizonyított Imperial Baits Carptrack Fish bojlit választottam. Körülbelül 2 kiló bojlit helyeztem a iBoxba amit először Carptrack inP-vel szórtam le majd jól összeráztam az egészet. Ezután locsóltam le a hozzá tartozó Carptrack inL folyadékkal.


Először inP-vel szórtam le a csalim felületét, majd...



... ezután locsoltam le az inL folyadékkal


Fontos, hogy először az inP-vel szúrjuk le a csalink felületét, hiszen így kapunk majd egy homogén szerkezetet a csalink felületén. A bojliban található nedvesség miatt a egyenletesen fog a csalink felületére tapadni. Ezután locsoljuk le az egészet a Carptrack inL folyadékkal, ekkor kapjuk meg a tökéletes állagot.


Tökéletesen kezelt csali...



Ez biztosan táplálkozásra ingerli majd a halakat ;)


Amíg felszereltem a botokat, felállítottam a rodpodomat addig a keverékem állni hagytam. Tudtam, hogy a halak ilyen időben, nem fognak aktívan táplálkozni, ezért nem is csináltam nagy etetést. Kapásra is inkább az esti órákban számítottam, amikor a levegő hőmérséklete viszonylag lejjebb ment.



Sajnos az első éjszaka kapás nélkül telt el, olyan meleg volt, hogy nem is tudtam aludni a busz hátuljába, így a szabadban folytattam az alvást. :)


Kerestem a hűvös helyet ahová eltudok "bújni" a meleg elöl


Napközben egy igen agresszív kapásra lettem figyelmes, azt hittem, hogy a rodpodomat is berántja a vízbe. A bal oldali botomra jelentkezett érdeklődő. Gyorsan beugrottam az iBoat-ba és a hal után eredtem. Szerencsére a horog tökéletesen akad, így sikerült szákba terelnem a halat.


Gyönyörű példány.



Nem tudott ellenállni a "panírozott" Fish bojlinak.



Gyors fertőtlenítés.



Viszlát barátom!


A magas légnyomás és a meleg ellenére azért sikerült egy szép példányt a matracra fektetnem, ezért már meg érte kilátogatni a vízpartra. Amíg a vízparton vagyunk, minden esély megvan a halfogásra! ;)

Thomas Keutmann - Imperial Baits Germany
  • Gratulálok, gyönyörű hal ! Hány kg ?
    Sipos Márió2016.12.14. 21:33:05Tetszik
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk