0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Horgászvíz

PROFESSZIONÁLIS HORGÁSZTATÁS A BALATONON. SZENVEDÉLY, KALAND, HALAK

Balaton Fishing Kft. Magyarországon elsőként adott lehetőséget azon szigetszerűen működő horgásztatással foglalkozó embereknek, akik professzionálisabb háttérrel szerették volna folytatni azt a lelkiismeretes munkát, amit már évtizedek óta eredményesen végeznek.

Koncentrálódtak a horgászturisztikai tapasztalatok, 8 hajóval tudunk egy időben horgásztatni, nem csak hajóról, de a parti horgászat kedvelőinek is tudunk alternatívát nyújtani. Horgászat szállással.

A legújabb fejlesztésű és a már bevált, vizsgázott radarok segítenek a halkeresésben az eredményes horgászatért. Több száz elmentett, ismert haltartó akadó, tartást ismerünk, amely minden évben kapitális süllőket adtak.

Egyik fő profilunk a süllőztetés, amikor kapitányaink rövid vagy hosszas keresést követően vetnek horgonyt, amely ha nem hozza meg a kívánt eredményt, halfogást, akkor keresnek újabb és újabb helyeket.



Egyre több minőségi partszakaszt tudunk biztosítani bojlis horgászainknak, egy hetes vagy hosszabb időszakra is.

Balatonszemes, Balatonberény, Balatonudvari, Fövenyes...

Azon pontyhorgászokra is gondoltunk, akik szeretik becserkelni a halat csónakkal. Számukra lehetőség nyílik a délipartól 300-400 méterre húzódó marás, törésben horgászni csónakból, ahol a vízmélység meredeken tör 4 méterre. Hozhatja megszokott, hajóját vagy Mi is tudunk számára hajót biztosítani.

„Marás” nem csak kapitális pontyairól, hanem hatalmas süllőiről is híres.

Akik csak fogni szeretik a halat, de pucolni nem, lehetőség van rá, hogy néhány euróért konyhakészen, hűtve vigyék el zsákmányukat a túra befejeztével.


A parti vagy stégről történő horgászat során a 10-20 kg feletti pontyfogás hétköznapi rutin.


A Balaton néhány éve még az aktív halászat markában volt, de a Balaton Fishing Kft. baráti körének áldozatos és kitartó munkájának köszönhetően, segített abban, hogy 2013. decemberében végleg megszüntesse a kormány a halászatot a Balatonon és átvegye helyét a horgászturizmus. Itt szeretném külön megköszönni Attilának és Dávidnak azt az áldozatos munkát amellyel hozzájárultak ezen kiváló döntéshez. 2016. január 1-jével minden természetes vízen megszűnt a kereskedelmi halászat és minden víz horgászkezelésbe került.



Magyarország horgászturizmus tekintetében forradalom előtt áll, ahogyan ez a vállalkozás is egy forradalmi vállalkozás. 2015. novemberére elkészült a kormány megbízásából Magyarország Horgászturizmusának stratégiája, amely több ezer új munkahely és több százmillió euró éves bevétellel kecsegtet. Ezen anyag elkészítésében is fontos szerep hárult a Balaton Fishing barátainak a szaktudására.

Hitvallásunk: horgászat, horgászhat, horgásztat



A mai kor elengedhetetlen követelménye, hogy szolgáltatásainkat vendégeink anyanyelvén is át tudjuk adni, így tapasztalt horgászvezetőink kiválóan beszélnek németül, weboldalunk német és angol nyelven is elérhető.

Online kérdéseire angol vagy német nyelven válaszolunk, megkeresése nyelvének megfelelően. A web oldalalunkon www.balatonfishing.hu nem csak szolgáltatásainkról, hanem számos kulturális programról, hasznos és közérdekű információ is fellelhető az időjárás és online foglalási lehetőségen kívül.

Arra biztatjuk vendégeinket, hogy horgásztúráink során fogásaikat örökítsék meg képpel vagy videóval és osszák meg velünk, töltsék fel oldalunk büszkeségeink rovatába.



A web oldalunk ahogyan cégünk is folyamatosan fejlődik, reményeink szerint 2017-től már számos új kikötőben tudjuk horgászturisztikai szolgáltatásainkat nyújtani.

Törekszünk arra, hogy gasztronómiailag is élményt nyújtsunk, ezért változatos, házias konyhát üzemeltetünk, magyaros ízekkel. Természetesen ki tudjuk elégíteni vegetáriánus vendégeink kéréseit is. Fogadónk szorosan a Balaton partján fekszik így egész nap élvezheti szobájából az étterem teraszáról vagy néhány lépést téve a tópartról a festői kilátást, hallgatva a Balaton nyugtató hullámzását.



Sokan érkeznek családdal, főleg nyáron, amely külön öröm számunkra. Kisgyermekes horgászcsaládoknak babágyat, etetőszéket, vízforralót tudunk biztosítani. Fogadónk mellett 700 m hosszú füves szabad strand található játszótérrel, bár a fogadó előtt is jelentős vízparti területet használhatnak vendégeink. Budapest csak egy óra távolságra van így ha a környék látnivalóját már megismerték, a főváros kimeríthetetlen látnivalói és kulturális programjai biztosan feledhetetlenné teszik nyaralását.

Vannak stégeink és csónakjaink, ha valaki inkább egyedül vagy barátjával szeretne horgászni. Aki saját hajóval érkezik, hajójának vízre tétele is megoldható a fogadó előtti sólyapályán. Ha az egész napos horgásztúra után maradt még lelkesedés, akkor lehetőség van közös bográcsozásra vagy grillezésre amihez minden felszerelést biztosítunk. Egy közös családi kerékpározáshoz is biztosítunk kerékpárokat, de igény szerint kismotor és további kerékpárok is bérelhetőek ha az egész csapat útra kelne.

Kiemelt partnerünk a balatoni hajózás legnagyobbja a BAHART Zrt. akivel számos irányba lehet eljutni változatos kulturális programokra vízi úton (Tihany, Balatonfüred, Siófok, Keszthely, Szigliget)

Gondolván a bojlis horgászokra számukra is szeretnénk széles perspektívát nyújtani mind a Balaton északi és déli partján.

A jelenlegi szálláskapacitásunkat is szeretnék 2017-től a megnövekedett igényekhez igazítani illetve a professzionális vezetett horgászatot kibővíteni hazánk másik nagy tavára a Tisza-tóra illetve számos vadvizeinkre.

A velünk töltött horgászatot megpróbáljuk feledhetetlenné tenni, de megismételhetővé.



Magyarországon először horgásztúránk csomag ajánlata egy utazásbiztosítást is tartalmaz, így ha valamilyen váratlan esemény miatt el kell halasztani a horgászkirándulást, akkor se vesszen el az Ön pénze.

Vendégeink 90%-a évek óta visszatérő horgász vendég, sokak már több mint egy évtizede választanak bennünket minden évben a horgászat vagy pihenés végett. Örömmel állíthatjuk, hogy vendégeink sohasem csalódtak szaktudásunkban, vendégszeretetünkben, programjainkban.

Szeretettel várunk minden kedves horgászbarátot!

Kalandra fel horgászok!

Üdvözlettel,

Básti Attila
Balaton Fishing Kft. – tulajdonos, aktív horgász

Forrás: balatonfishing.hu
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk