0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Egyéb

Fishing Knots Real 3D horgászcsomó kötő applikáció!

Sok fejtörést okoz kezdő, de akár haladó horgászoknak is, hogy milyen szituációba milyen fajta madzaggal melyik csomó lenne a legjobb megoldást. Sokan csak három négy féle csomót ismernek, de mindig ott a kérdés, hogy valójában ez a legjobban alkalmazható kötés? Ez a rendkívül látványos és gyönyörűen megrajzolt program segít eligazodni ebben az útvesztőben és elég komoly támpontot adhat.
A Fishing Knots Real 3D egy olyan alkalmazás, amely segíti a horgászcsomók megkötését. Nem gond, ha elfelejtettél pár csomót, vagy éppen sosem használtad még, az alkalmazással könnyedén menni fog.
Automatikusan megmutatja a kötéseket. Valós 3D hatású, nagyíthatod, kicsinyítheted, megállíthatod, vagy visszatekerheted, hogy újra megnézd. Apró infók segítenek a felhasználási területekben. Mikor mire lehet a legjobb megoldás, legyen az két zsinór összekötése vagy éppen egy műcsali felkötése. A lehető legtöbb segítséget megkapsz az alkalmazástól! Testre szabható zsinór és háttérszínek. Tetszésed szerint állíthatod ezeket, ahogy éppen a kedved tartja. Teljes szabadságot kapsz a szín variációkban és nem kell semmiféle kötöttséget érezned

Letöltés után offline is használható, bárhol, bármikor! Így ha éppen olyan helyen pecázol ahol nincs wifi vagy egyéb internetes elérés, akkor sem kell gondban lenned, hisz előkapod a telódat és már kötöd is azt a bizonyos csomót. Jelenleg 21 csomót tartalmaz, de az alkalmazás folyamatosan frissül és havonta egy új csomóval gazdagodik.

Magyar és angol nyelvű verziója már elérhető, és a nyelvi választék folyamatosan bővülni fog! Töltsd le, és ha megtetszett, ajánld jó szívvel másoknak is! Ez egy remek és zseniális applikáció, minden horgász számára!

Szkenneld be a QR kódot és könnyedén letöltheted az applikációt: (szkenneléshez tölts le egy QR kód szkenner programot)



Képek az applikációból:







































   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk