0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Hírek

A MADCAT 2017-ES KÍNÁLATA

A MadCat név már nem csak a külföldi, de a hazai horgászok számára is egyet jelent a harcsázással.
A MadCat névre keresztelt, kifejezetten harcsák horgászatára készített felszereléseket világszerte használják megelégedéssel az elszánt harcsahorgászok. Hazánkban is egyre inkább kezdik megismerni, megkedvelni ezeket a termékeket. 2017-ben nagyon sok új, különleges horgászbot jelent meg a Madcat kínálatában.

MadCat COMMANDO harcsázó bot



Minden bizonnyal a legmagasabb minőségű bot a MADCAT kínálatában és valószínűleg a legjobb harcsázó bot, amit pénzért meg lehet venni a mai világban. 2,85 m hosszú és 40 tonnás nanokarbonból készült. Eredeti alumínium, 22-es méretű ALPS TRIAHM orsótartóval és nagy teherbírású SeaGuide XR gyűrűkkel van szerelve, ennek köszönhetően nagyon könnyű, ugyanakkor szuper erős. A bot kifejlesztésekor azt tartottuk szem előtt, hogy amikor egy horgász éjjel egy 100 kilós harcsát húz a csónakba, nem igazán van alkalma a botra is odafigyelni, így olyan botot alkottunk, amely azt is kibírja, ha a harcsa odaver neki néhányat, nem beszélve a fárasztás közben a horgásztól közben kapott durva bánásmódról. A 9 gyűrű elegendő ahhoz, hogy multiplikátoros orsóval is lehessen használni. A némileg parabolikus akció a 200-400 grammos dobósúllyal kombinálva a tökéletes bójás horgászbottá teszi a Commandót, akár 100 kg feletti harcsák horgászatára is! A bot fejlesztése a MADCAT profi teszthorgász csapatával szorosan együttműködve történt. Ez a bot új színvonalat képvisel a modern bójás horgászbotok közt, nem csak a teljesítmény, hanem a megjelenés tekintetében is!

MadCat White Belly Cat 205



Valószínűleg az első harcsázó bot a világon, amelyet kimondottan a belly boatos módszerhez készítettek! A belly boatos harcsázás a legújabb divat, és a MADCAT sok teszthorgásza kérte az anyacégtől, hogy fejlesszen ki egy belly boatos horgászbotot! A követelmények: nagyon rövid nyél, 205 cm hossz és biztonsági karika a nyélen, ahová a biztosító rugós kábelt lehet csatlakoztatni, így ha a bot véletlenül a vízbe is esik, nem fogjuk elveszteni! 30 tonnás nanokarbon blank, minőségi kemény EVA markolat (70-es keménységű), SeaGuide gyűrűk és alumínium ALPS orsótartó felhasználásával készült a bot. A nyél végén elhelyezett ellensúlyok kompenzálják a nyél rövidségéből kényszerűen adódó fejnehézséget.

MadCat CAT-STICK új méretekkel!



A Cat Stick tervezésénél és megalkotásánál a fő szempont volt, hogy ellenálljon a harcsák által kifejtett hatalmas erőnek és a horgászoktól kapott durva bánásmódnak. Így ez a bot duplán bandázsolt, betét nélküli gyűrűket kapott, üvegszálas blankot, gumis markolatot és nagy teherbírású alumínium orsótartót. Ezeket a botokat a tartósságra tervezték, a bójás és nagy csalihallal való úszós horgászatra ajánlottak.

MadCat WHITE INLINE 210 harcsázó horgászbot



Egy igazi luxuskivitelű belső zsinórvezetésű bot a MADCAT kínálatában. 24 tonnás nanokarbon blankra épült, minőségi, 70-es keménységű EVA nyéllel, eredeti ALPS orsótartóval. Ideális a kuttyogatáshoz, de a vertikális jigeléshez, wobblerezéshez is tökéletes. A legnagyobb előnye az, hogy a zsinór sosem csavarodhat a gyűrűk köré!

MadCat WHITE TRAVEL 240 utazó harácsázó horgászbot



Egy 4 részes utazó bot, amely a legigényesebb harcsahorgász követelményeinek is megfelel, hihetetlen kedvező áron! Két erősségben kapható: 20 lb (heavy) és 30 lb (ultra erős). Ha a horgász nincs abban a helyzetben, hogy minden módszerhez a legmegfelelőbb méretű botot vigye magával, akkor a leguniverzálisabb méretet kell választania: ezért készül a MADCAT Travel botja 240 cm-es hosszban, 70 cm alatti szállítási mérettel. Mivel valószínűleg csak egy botot tud magával vinni, annak muszáj megbízhatónak lennie! Ez a kis szállítási méretű, megbízható bot ugyanolyan jól helytáll, mint egy kétrészes bot! Erős, 24 tonnás karbon blankra épült, SeaGuide gyűrűkkel és felsőkategóriás ALPS orsótartóval.

MADCAT WHITE CAST KING G2



Az elmúlt években Európa harcsái egyre nagyobbak lettek. Az az idő, amikor a 2 méteres harcsákat szörnyeknek tartották, már a múlté. Manapság a 2,5 méternél nagyobb harcsák sem ritkák, így a botoknak is egyre erősebbeknek kell lenniük. Ez különösen vonatkozik a pergető botokra, itt ugyanis meg kell találni az egyensúlyt a dobálás közbeni kényelem és a fárasztáshoz szükséges erő közt. Ennek köszönhetően a MADCAT Cast King pergetőbotok még erősebbek és feszesebbek lettek, mint eddig. A dobósúlytartományuk felső határa nagyobb lett és egy új, 210 centiméteres verzió is a kínálatba került.

MADCAT WHITE DELUXE G2



A MADCAT White Deluxe botok második generációja! Kimondottan a szakítózsinóros, közepes távolságra való harcsázásra van kifejlesztve. Szintén ideális a nagy, erősen áramló folyókon való fenekező harcsázásra. Félparabolikus akciójú és a nanokarbon alapanyagnak köszönhetően gyakorlatilag törhetetlen bot. Nem csak a bot külsejét fejlesztettük, hanem a gyűrűket is karcsúbb, de extrém nagy teherbírású SeaGuide gyűrűkre cseréltük. Technikai részletek 24 tonnás nanokarbon blank Félparabolikus akció Minőségi EVA nyél (70-es keménységű) Fárasztómarkolat 7 eredeti SeaGuide XR gyűrű.

MADCAT WHITE CLOSE COMBAT G2



Egy nagy hírnévvel rendelkező bot! számtalan tapasztalt harcsahorgász kedvenc vertikális harcsás botja és okkal! Ez a bot rövid és érzékeny, ugyanakkor nagyon erős, könnyű és tökéletesen ki van egyensúlyozva. A nanokarbon blanknak köszönhetően ez a bot gyakorlatilag törhetetlen. Azt mondják, a nyerő összeállításon ne változtass – csak a külseje lett most még szebb! 30 tonnás nanokarbon blank Minőségi EVA nyél (70-es keménységű) Fárasztómarkolat

MADCAT WHITE BOAT G2



Micsoda szépség! Nemcsak lenyűgözően néz ki, extrém jó minőséget is képvisel. A gyűrűk eredeti Fuji K-gyűrűk és a nagy teherbírású orsótartó eredeti Fuji DPSH. Hossza 240 c és 8 gyűrűvel van szerelve, így akár multiorsóval is használható. Gumi végdugóval és fárasztómarkolattal van ellátva, blankja 30 tonnás karbon. Ideális bot a közepes méretű élőcsalikkal való csónakos úszós harcsázáshoz. Gyönyörű, teljesen Fujival felszerelt harcsázó bot, nagyon vonzó áron!

Forrás: lanitex.hu
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk