0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Egyéb

2017-ES SAVAGE GEAR ÚJDONÁGOK

A 2017-es Savage Gear újdonságoknak se szeri se száma. Csak kapkodjuk a fejünket a fantasztikusabbnál fantasztikusabb újítások láttán. A szinte mindenki által ismert 3D kiskacsák és patkányok mellett még jó néhány műcsaliújdonsággal jött ki a Savage Gear az újévben.

3 fantasztikus újdonságot mutatunk be, az egyedi terelőlappal rendelkező 3D BACKLIP Herringeket, a teljesen élethű 3D LINE THRU ROACH bodorkautánzatokat és a sügeres, kősüllős horgászok számára kihagyhatatlan 3D FRY gumihalakat - villás és lapátfarkú változatban is kaphatók!



Savage Gear BACKLIP HERRING

A balinozók nagy örömére kifejlesztett Horny Herringhez hasonlóan ez a műcsali is szuper jól dobható, lassan süllyedő wobbler, azonban egyedi felépítése miatt attól eltérő mozgással. Egy kis hering tökéletes másolata, amely a tengeri és édesvízi halak táplálékául szolgáló számos halfajt tökéletesen imitál. A Backlip Herring remek hossztengelye körül billegő, villogó akcióval úszik, nagy távolságról odavonzza a ragadozókat.
A műcsali nagyon messzire dobható és a bevontatás kezdetekor a repülés közben a testhez simuló hátsó terelőlap kinyílik és a csali azonnal billegni és villogni kezd. A hátul elhelyezett terelőlap a felszínre kényszeríti a műcsalit, így nagyon sekély homokpadok, zátonyok, vízinövények felett is elhúzható. A bevontatási sebesség növelésével a műcsali egyre feljebb úszik.
Egy remek kereső csali, hatalmas távolágokra dobható. Szuper a csuka, balin, feketesügér, tengeri sügér, stb. horgászatára.

Szuper élethű 3D részletek
Innovatív hátsó terelőlap
Remek billegő, villogó mozgás
Sekélyen jár, a sebesség növelésével egyre feljebb jön
Wolfram golyós távdobó rendszer
Acél lemezből készült csalogató kanál a hátsó horog mellett
SG ST36 Tournament hármashorgok





Savage Gear 3D LINE THRU ROACH bodorkautánzat

A bodorka az európai ragadozó halak legtöbb fajának az egyik legfontosabb tápláléka. Részletesen tanulmányoztuk a bodorka küllemét, viselkedését és mozgását, hogy olyan műcsalisorozatot alkossunk, amely agresszív kapásra készteti a ragadozó halakat!
A Line Thru Roach egy igazán szuper bodorkautánzat, amely teljesen úgy néz ki és úgy úszik, mint egy igazi bodorka. Híres Line Thru rendszerünket továbbfejlesztettük, így a horog szabadon lóg a test alatt, pont annak a legszélesebb pontjánál, remek megakasztási arányt biztosít, minimális lemaradással. Az új Little Line Thru módosító adapter egy remek újítás és a segítségével könnyedén átalakítható a műcsali két hármas horgos rendszerré.
A műcsali magas oldalprofilú testének köszönhetően hihetetlen kígyózó mozgással úszik a bodorkautánzat, megállítva keresztbe áll és oldalra siklik – őrületbe kergeti a csukákat!
A lassan süllyedő (SS) változatnak a száján keresztül fut az előke, és nagyon lassan süllyed. A botspicc pöccintéseivel, húzásaival nagyon csábító kitérésekre késztethető.
A közepesen süllyedő (MS) bodorka mélyebben vezethető, széles S alakban kígyózik, sok vizet fog, vonzza a kapitális egyedeket!
Szuper élethű 3D részletek
Hihetetlen úszó mozgás
Kemény hab belső merevítés, lágy külső test
„Line Thru” horogrendszer
Line Thru átalakító rendszer szabadon álló hármashoroggal
2 méret: 18 és 25 cm
2 féle süllyedési sebesség: lassan süllyedő (SS) és mérsékelten süllyedő (MS)
5 lenyűgöző szín
Pulzáló melluszonyok
Többször használható védő buborékcsomagolás
Ultra hegyes Savage Gear Y-Treble hármashorgok (1-es méretű a 18 cm-esen, 2/0-ás méretű a 25 cm-esen





Savage Gear 3D FRY gumihalak

Lágy PVC anyagú hosszúkás (minnow) formájú gumihalak, tökéletesek a finom pergető módszerekhez, sügér, kősüllő, süllő, domolykó, feketesügér, balin stb. horgászatára. Könnyített faroknyéllel, lapát- és villás farkú gumihalak vegyesen, 8-as csomagban. Tökéletes a drop shotos és micro jiges horgászatra!

Kétféle farokkiképzésű és mozgású gumihalak egy csomagban
Szuper részletek
DNS ízesítéssel
8 db/csomag

Forrás: lanitex.hu

   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk