0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Bojlis

Catchreport 2017 - Február

Francesco Capannini

Francesco Capannini Olaszországban kezdtem meg a szezont. A év első horgászatára az Imperial Baits Birdfood Banana Cold Water bojlit választotta. Az etetése mindössze egy marék bojli volt (botonként), amit egy kisebb terülten szórt szét. Szerelékét 4 óránként egy másik ígéretesnek tűnő helyre tette át. A kitartó munka eredménye ez a gyönyörű ponty!



Giuseppe Contesini

Giuseppe Contesini egy nem mindennapi hallal kezdte meg a szezont. Egy igazán egyedi pikkelyekkel rendelkező, különösen rövid farkú ponttyal hozta össze a sors. Ez az egyedi hal az Imperial Baits Monster Liver Cold Water bojlira éhezett meg, amit Giuseppe előzetesen IB Carptrack inLiquid-el és inP-vel "Pimpelt". E két összetevő (inLiquid, inP) rendkívül jól oldódik még a hideg vízben is!


Nem mindennap lát az ember ilyen halat


Marco Bertaglia

Marco Bertaglia-nak egy hatalmas olaszországi víztározóra vezetett első útja. Marco a horgászatra IB Carptrack CRAWFISH Black & White bojlit vitt magával. Az etetése mindössze 200-300 g volt botonként. Csalinak az új IB Carptrack RAMBO horogcsalit választotta természetesen CRAWFISH ízesítésben. Marconak sikerült egy igazi tárózói harcost a partra terelnie, rendkívül örült ennek a halnak.



Stefano Bellini

Stefano Bellini is az édes ízek mellet döntött és az első horgászaton az IB Carptrack Birdfood Banana Cold Water bojlink szavazott bizalmat. Stafano is egy kicsit felturbózta, az amúgy is rendkívül hatékony édes bojlit egy kis IB Carptrack Liquid Aminoval és NHDC-vel (az NHDC édesítőszer 1800x édesebb mint a cukor). Az édes csemegének nem tudott ellenállni ez a hibátlan tükrös.

   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk