0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Egyéb

Marshal horgok bevetésre készen

A Carp Zoom közel egy évtizede tűnt fel a hazai horgászpiacon, ma pedig már húsznál is több európai országban van jelen kedvező áru, minőségi termékeivel. Kiváló ár-érték arányú kínálatát saját maga fejleszti, Magyarországon, az itthoni vizek igényeihez és horgászok elvárásaihoz – valamint pénztárcájához – igazodva.



A CarpZoom családhoz tartozó prémiumkategóriás Marshal márka az idei évben remek termékeivel robbant be a piacra. Botok, orsók, horgok, leszúrók és bottartó eszközök mellett egy tökéletes pontymatrac is a paletta részét képezi. Ezúttal a csúcsminőségű horgokat mutatjuk be.

Wide Gape Hook

Rövid és egyenes szárú, széles öblű, egyenes hegyű típus, melynek füle befelé törik. A modern pontyhorgászatban egyre népszerűbb horogforma. Az egyenes hegynek és a széles horog öbölnek köszönhetően nagyszerűen akad, továbbá fárasztás közben is masszívan tart. PTFE bevonattal és extra ragadós heggyel rendelkezik.

Méretek: 2, 4, 6

Kiszerelés: 10 db/csomag




Marshal tipp!


Süllyedő és balanszírozott csalizáshoz egyaránt használhatjuk. A horog fülére helyezett rövid zsugorcsővel, vagy befordítóval tökéletes az akadás. A horog szárára érdemes apró fémkarikát, vagy vékony szilikon csövet fűzni. Ezt a horogtípust két okból is különösen ajánljuk erősen horgászott tavakra:

1-A képen látható módon szerelve a hajszálelőke nagyon közel helyezkedik el a horoghegyhez, így sokkal nehezebben fújják ki az óvatos pontyok.

2-A széles horogöböl biztosan tart a többször megakasztott pontyszájban is.



Snag Hook

Közkedvelt forma egyenes heggyel, befelé hajló és egyenes horogszárral, valamint egyenes füllel. Alakjának és anyagának köszönhetően bivalyerős, így a legnagyobb csatákban is megbízhatóan állja a sarat, mint a neve is utal rá, még akadós terepen is. PTFE bevonattal, és extra ragadós heggyel rendelkezik.

Mérete: 2, 4, 6

Kiszerelés: 10 db/csomag




Marshal tipp!


Népszerű típus, mely felépítésének köszönhetően rendkívül erős. A horog fülére befordítót vagy zsugorcsövet mindig használjunk, így még hatásosabb az akasztás. Hóemberes és süllyedő csalizáshoz egyaránt ajánlott.



Curve Shank T

Napjaink népszerű ívelését kapta, ezáltal szinte bármely csalifelkínáláshoz használható. A hosszú, egyenes hegy, a befelé hajló szár és befelé néző fül együttese agresszív akadást és biztos fárasztást eredményez. PTFE bevonattal, és extra ragadós heggyel rendelkezik.

Méretek: 2, 4, 6

Kiszerelés: 10 db/csomag




Marshal tipp!


Különleges formájának köszönhetően semmiféle plusz befordítót nem igényel, mivel a horog formája tökéletes akadást és biztos fárasztást eredményez. Süllyedő és hóemberes csalizáshoz egyaránt ajánlott.



D-Rig Hook

Hosszúszárú típus, egyenes heggyel és kissé befelé forduló füllel. A hosszú szár miatt remekül akad. Elsősorban nyíltvízi terepre ajánlott. PTFE bevonattal és extra ragadós heggyel rendelkezik.

Méretek: 2, 4, 6

Kiszerelés: 10 db/csomag




Marshal tipp!


A hosszú és egyenes szárú horog sok nagynevű pontyhorgász favoritja. A pontyok nehezen fújják vissza, ami magas kapásszámhoz vezethet. A horog szárára apró fémkarikát, vagy szilikoncsövet mindig használjunk, így lesz tökéletes a működése. Süllyedő és hóemberes csalizáshoz egyaránt használhatjuk.



Classic Hook

Klasszikus vastaghúsú pontyozó horog. Hegye befelé forduló, szára egyenes és közepesen hosszú, füle pedig szintén egyenes. PTFE bevonattal, és extra ragadós heggyel rendelkezik.

Méretek: 2, 4, 6

Kiszerelés: 10 db/csomag




Marshal tipp!


A klasszikus horogforma sokak kedvence. Megkötése egyszerű, semmilyen plusz kiegészítőt nem igényel. Süllyedő és lebegő csalikhoz egyaránt használhatjuk. Felépítése erős, ezáltal bármely terepre ajánljuk.



Forrás: fisch.hu
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk