0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Hírek

A pontytilalmat idén is feloldották a Balatonon!

Felhívjuk azonban a Kedves Horgásztársak figyelmét, hogy a Balatoni Horgászrend változása miatt két balatoni befolyón a korábbiaktól eltérően lesz pontytilalom!




A Balatoni Horgászrend 7. pontja értelmében április 15. és június 15. között a Keleti-Bozót-csatornán és a Nyugati-övcsatornán csak a meghatározott szakaszokon szabad horgászni, pontyot és harcsát pedig a két nevezett vízfolyás teljes hosszán tilos megtartani ebben az időszakban.

A korábbi évekhez hasonlóan él a pontytilalom a Kis-Balatonon is, itt az országosan elrendelt törvényi szabályozásnak megfelelően május 2. és május 31. között tilos megtartani a horogra akadó pontyokat.

A Balaton és vízrendszerének a balatoni területi horgászjegyekkel horgászható további részein kérésünkre a Somogy Megyei Kormányhivatal az SO-04H/FM/00489-5./2017. ügyiratszámú határozatában feloldottan a ponty fajlagos tilalmi idejét.

Forrás: balatonihal.hu
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk