0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Hírek

Retteghetnek az orvhorgászok, komoly erősítés a horgász szövetségnél

400 millió forintos fejlesztéssel szeretné felvenni a harcot az orvhorgászokkal a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ). A pénzből gépjárműveket, éjjellátó készülékeket és motorcsónakokat is beszerzett a szövetség.

A MOHOSZ egy hazai forrásból finanszírozott beruházás keretében 20 darab Toyota típusú platós terepjáróval bővítette gépjárműflottáját, továbbá motorcsónakokat, éjjellátó készülékeket, hőkamerákat szereztek be. A 400 millió forintos fejlesztés mögött komoly célok lapulnak.

A magyar horgászvizeken a mai napig aktívan tevékenykednek orvhalászok és orvhorgászok. A beruházással velük szeretné felvenni a versenyt a szövetség. Szeretnék az eddigieknél erőteljesebben kontrollálni a hazai horgászvizeket.



A fejlesztés révén minden megyében és a fővárosban is üzemel majd egy-egy terepjáró, amelyeket a MOHOSZ kötelékében szolgáló halőrök használnak majd.

2014 óta mintegy 1,3 milliárd forintot fordítottak a MOHOSZ fejlesztésére, amellyel nem csak a szövetség, hanem a magyar horgásztársadalom is jól járt. Az orvhorgászok ellen létrehozták a 30-50 fővel üzemelő állami halőrszolgálatot, a MOHOSZ-nál pedig 400 halőr dolgozik, akiknek a számát a közeljövőben 800-ra akarják emelni az FM sajtóközleménye szerint.

Forrás:
magro.hu
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk