0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Hírek

Különleges fogás Balatonfenyvesen

Többszörösen is szerencsét hozott a jelölt ponty az idei IBCC egyik dobogós csapatának.
Hét szezont töltött a Balatonban az ponty, amelyiket 521 grammosan láttunk el haljellel és engedtünk útjára Balatonszemesen 2010. március 30-án. Az időközben 77 centiméteresre növekedett pontyot sztárként ünnepelték az idei Nemzetközi Pontyfogó Kupán (IBCC), a maga 16, 2 kg-os súlyával ugyanis nagyban hozzájárult a csapat 5 legnagyobb halának 84,1 kg-os összsúlyához és ezzel biztosította a top 5 halas különversenyben a dobogó 2. helyét a Szepezdi Extrémsport Szövetség csapatának.



A sikerért meg is tett mindent a kopoltyús, hiszen átlagosan 2,23 kg-ot kellett gyarapodnia évente e figyelemre méltó súly eléréséhez.

A jelölt halat kifogó horgászokat – így a szerencsés versenyzőt is – minden esetben megjutalmazza Társaságunk. A horgászjegyre váltható utalványt a jelen látható azonosító szám, valamint a hal pontos hossz- és tömegadatainak megküldése után postázzuk. A beazonosíthatóság érdekében kérünk egy fotót is, amelyen jól olvasható a jelen látható azonosító szám.

Forrás: balatonihal.hu
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk