0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Hírek

22 méreten aluli fogassüllőt találtak egy horgásznál a NÉBIH halőrei

23 fogassüllőt talált múlt heti ellenőrzése során a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) Állami Halőri Szolgálata (ÁHSZ) egy halásznál Zsadány térségében. A halakat – amelyek közül 22 egyed nem érte el a minimális fogási méretet – élve sikerült visszajuttatni a Toprongyos-főcsatornába.

Zsadány környékén, a halgazdálkodási vízterületként nem nyilvántartott Toprongyos-főcsatornán tartott ellenőrzést a NÉBIH Állami Halőri Szolgálata. A helyszínen egy horgásznál 23 fogassüllőt találtak a járőrök. A horgász állami horgászjeggyel és fogási naplóval ugyan rendelkezett, azonban a méretkorlátozással is védett fogassüllők közül 22 egyed nem érte el a legkisebb fogási méretet.

Az ÁHSZ járőrei a halakat, lemérésüket követően, élve visszaengedték a főcsatornába.

A horgász ellen közigazgatási eljárás indult. A NÉBIH az eljárás során 171 000 forint halvédelmi bírságot szabott ki az előírásokat megsértő személyre, továbbá 2 év időtartamra eltiltotta a halászati engedély, az állami halász- és horgászjegy, valamint az állami turista horgászjegy váltásától.





Forrás: portal.nebih.gov.hu/
  • Az ilyen szarházit örökre eltiltani a horgászattól! Ez nem horgász, egy szemét, szar tolvaj!A bírságnak minimum hárommillió forintnak kellene lennie!
    Bozsik Lajos2017.07.11. 17:29:19Tetszik
  • Senkiházi haltolvaj, egy életre el kell tiltani a horgászattól és a bírság mögé is elfért volna még egy 0, had fizessen csak! Külön öröm, hogy a süllők élve visszakerültek a vízbe!
    Minkó Lajos2017.07.06. 13:28:01Tetszik
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk