0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Hírek

Dupla áron váltható a második balatoni területi horgászjegy

Több horgász is jelezte a Balatoni Halgazdálkodási társaság felé, hogy már május derekára-végére elérte a 100 db-os kvótát, amit a balatoni éves jegyével megtarthat a darabszám-korlátozás alá eső halfajokból. Számukra a második területi jegy az eredeti ár kétszereséért váltható meg.
A Balatoni Horgászrend 13. pontja alapján „A felnőtt horgász az éves területi jeggyel az év során összesen 100 db darabszám-korlátozással védett halat tarthat meg. A kvóta elérésekor a második területi jegy emelt áron váltható, harmadik jegy váltására viszont nincs lehetőség!



A MOHOSZ választmánya V-62/2016. számú határozatában írja elő az alábbiakat: „Annak számára, aki a helyi horgászrend engedélyezett lehetőségeként második éves területi jegyet szándékozik váltani ugyanarra a halgazdálkodási vízterületre az újabb területi jegy csak kétszeres áron adható ki.”

Ezzel az elvvel Társaság is egyet ért. Úgy gondolják, hogy aki saját maga és családja számára étkezési célból viszi haza a zsákmányát, annak elegendő éves szinten a 100 db darabszám-korlátozással védett („nemes”) hal. Akit azonban bármely más cél vezérel, azt nem szeretnénk támogatni ebben a tevékenységében.

A második területi jegy váltására kizárólag személyesen, keszthelyi vagy siófoki ügyfélszolgálati irodában van lehetőség telefonos időpont egyeztetés után.

Forrás: balatonihal.hu
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk