0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Hírek

Szeptemberi halőrzési beszámoló

Huszonkilenc alkalommal intézkedtek társaságunk halőrei szeptemberben, a szabálytalankodók különböző vétségek miatt várhatják a hatóság határozatát. 
A klasszikusnak mondható őszi horgászszezon kezdetén sokan feledkeztek meg arról, hogy a horgászathoz elengedhetetlen engedélyeket beszerezzék. Tizenketten gondolták azt, hogy a horgászfogáshoz nincs szükség ilyesféle okmányokra.

Akadtak azonban hiányosságok azoknál is, akik rendelkeztek ugyan engedélyekkel, ám nem vezették a fogási naplót. Négy horgász bukott le így. Öt esetben találkoztak munkatársaink olyanokkal, akik három botot használtak egyidőben az áhított siker reményében, további ketten hagyták figyelmen kívül, hogy turista jeggyel mindössze egy botot használhatnak halfogásra.



Egy- egy alkalommal került elő a jegyzőkönyv őrizetlenül hagyott horgászkészség és méreten aluli ponty okán és volt olyan horgász is, aki tiltott helyen szeretett volna halat fogni annak ellenére, hogy a Sajkodi- öböl köztudottan nem tartozik a horgászható partszakaszok közé.

Sajnos minden hónapban találkozunk olyanokkal, akik – bár kiváltják a behúzós területi jegyet – nem jelentkeznek be a bojlizás megkezdése előtt. Ez az „elfelejtett” művelet is büntetést von maga után. Az, aki kiváltja a drágább, általános jegyet, valószínűleg tisztában van a szabályokkal: aki behúz, nem viheti el a megfogott halat. Nem nehéz hát kitalálni a "feledékenység" okát...  

Forrás: balatonihal.hu
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk