0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!

Halak védelme II.

Merítőháló:

Egy újabb olyan téma, ami igen táv határokat fogalmaz meg a horgászatban. Számtalan módszerhez, számtalan méretben lehet kapni szákokat, de én jelen írásomban a Nagyméretű "bojlis" szákokról írok nektek néhány gondolatot!

A "bojlis" horgászat alapja a nagyméretű merítőháló, amibe a nagytestű pontyokat, amurokat és egyéb halakat meg tudunk meríteni. Lehetőség szerint min 80x80 cm, vagy ennél nagyobbakat próbáljunk meg választani, és lehetőségünkhöz mérten, ami talán az egyik legfontosabb, hogy sűrű szövésű legyen. Hisz a nagy lyukú, merev keretes, nylonmerítők a nagyméretűk ellenére is könnyen beleakad a hal uszonya és helyrehozhatatlan károkat tud okozni! Ezért próbáljunk erre törekedni. A nyél hosszát mindenki saját maga választhatja ki, hisz ez is számtalan méretben és formában kapható! Véleményem szerint 180-200cm hosszban már elég, én személy szerint (márkát nem neveznék meg) 100x100cm fej, 200cm 2 részes nyél, sűrű szövésű szákot használok.

Óvjuk a halak épségét, és a környezetet!
Forrás: Koczka Attila
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk