0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Teszteltünk

Okuma Carbonite orsók leírása

A Carbonite orsók több méretben és kivitelben készülnek:
A Carbonite 1 hátsófékes orsó 1+1 hosszú élettartamú golyóscsapággyal, 25 és 40-es között négy méretben kapható.
Az orsó háza, rotorja, oldallapjai korrózióálló, könnyű grafitból készült, a felkapókar erős rozsdamentes acél szálból. A rotor a RESII számítógépes kiegyensúlyozásnak köszönhetően simán, rezgés nélkül pörög, holtjáték nélküli, tűgörgős azonnali visszaforgásgátlóval van ellátva, nagyméretű, könnyen forgó zsinórvezető görgővel. A meghajtás „lelke” egy esztergált bronz csigakerék.



A hibátlan zsinórfektetésért az Okuma jól bevált elliptikus fogaskerekes rendszere gondoskodik ebben az orsóban is. A hátsófék soklamellás, olajozott japán filcbetétes kivitelű, hosszú utas, nagyon finoman állítható, precízen, simán adagolja a zsinórt.

A Carbonite 1 orsó hagyományos szimpla hajtókarral, grafit dobbal és pótdobbal kapható.

A Carbonite 1 M változat felépítése hasonló, ez 2+1 csapággyal, grafit matchdobbal és hagyományos pótdobbal kapható, 35-ös méretben.

A Carbonite hátsófékes matchorsók következő képviselője a Carbonite 2M RD, amely az eddig felsoroltakon túl 2+1 csapággyal, dupla hajtókarral, alumínium matchdobbal és karbon mély pótdobbal rendelkezik.

Az elsőfékes orsók kedvelőinek a Carbonite 2M FD tökéletes választás, nagy átmérőjű féklamelláival, japán olajozott filc betéteivel rendkívül precíz, megbízható fékhatást biztosít, a hátsófékes változathoz hasonló műszaki tartalommal.
A Carbonite 2M orsók 35-ös méretben kaphatók.

A Carbonite családnak egy nyeletőfékes kivitelű tagja is van, a Carbonite Baitfeeder I, amely 1 golyóscsapággyal, szimpla hajtókarral, grafit dobbal és pótdobbal, esztergált bronz csigakerékkel, Hydro Block vízhatlan elsőfékkel, hátsó nyeletőfékkel és előre tekercselt, terepszínű monofil zsinórral, két méretben – 40 és 55 – kapható.

A Carbonite orsócsalád az Okumától megszokott kitűnő minőséget kínálja a finomszerelékes horgászok számára, verhetetlen ár-érték arányban. Ha számít a minőség, megfizethető áron, akkor válassza az Okuma orsókat!
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk