0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Hírek

Jó hír a pecásoknak: így is kiváltható a horgászjegy

Hat új helyen lehet fizethetni az igazgatási szolgáltatási díjakat és illetményeket, így már horgászjegy is váltható a központi elektronikus fizetési rendszerben.

Az otthonról, interneten keresztül történő bankkártyás fizetés és az internetbankos utalás nagy előnye, hogy napi 24 órában elérhető. Az elektronikus fizetés használatával jóval kevesebb időt vesz igénybe az ügyintézés - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) a Privátbankárral.

A rendszerbe hat új intézmény:
a Lechner Lajos Tudásközpont,
a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal,
a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal,
az Országos Tisztiorvosi Hivatal,
az Országos Kémiai Biztonsági Intézet,
az Országos „Fréderic Joliot-Curie” Sugárbiológiai és Sugáregészségügyi Kutatóintézet került be a rendszerbe.

Az intézmények csatlakozásával bővül az elektronikusan intézhető ügytípusok köre, kényelmesebbé válik az igazgatási szolgáltatási díjak és illetékek befizetése pl. egyes kereskedelmi engedélyezési eljárásokban, vagy akár a turista állami horgászjegy kiváltása is.

A központi elektronikus fizetési rendszer további közigazgatási hatóságok és intézményeknek is nyitott. Ha egy intézmény a rendszert még több ügytípusra kívánja kiterjeszteni, azt a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalánál kezdeményezheti - közölte az NFM.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk