0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!

SAVAGE GEAR 3D BLEAK GLIDE SWIMMER

A Savage Gear mindig híres volt a jerk és swimbait műcsalijairól. A híres Deviator és Deviator Belly Up kifuttatásra került, a 2016-os évben számos új jerkcsali közeleg, addig is két kiváló, jól bevált műcsalit szeretnénk bemutatni.

A Savage Gear 3D Glide Swimmer egy küsz formáinak lemásolásával készült, méretei miatt azonban inkább egy gardát utánoz. Egy igazi swimbait típusú, kétrészes műcsali ez, félig lágy, élethű halfarokkal. A Glide Swimmer két ízének illeszkedése úgynevezett szűkített V-csatlakozás, amely korlátozott mértékben engedi összecsuklani a műcsali testét és többek közt ez felelős a műcsali tökéletes mozgásáért. A Glide Swimmerrel mondhatni nem lehet rosszul horgászni, a legegyszerűbb, lassú, folyamatos bevontatásnál is gyönyörűen, széles ívben kígyózik. Szakaszosan is vezethetjük, a botspicc rántásaival, húzásaival vagy szakaszos orsózással is szép kitérésekre késztethető. A műcsali lassan süllyed, a kívánt mélységig engedhető, ugyanakkor egészen a felszín közelében is elvezethető. A fenéken a horgaira támaszkodva megáll, így a lehűlt vizekben passzív halak is kapásra ingerelhetők vele. Felszínközeli, gyors bevontatással is nagyon fogós, ilyenkor szűkebb ívben, gyorsabb tempóban kígyózik.
13,5 cm-es, 28 grammos, 16,5 cm-es, 49 grammos és 20,5 cm-es, 85 grammos (utóbbi méret kifutó) változatban kapható, szuper fogós, élethű és rikító színekben is.



   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk