0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Egyéb

Daiwa technológiák...

AirRotor

A mágneses olaj alapú tömítés nem csak a víz és szennyeződés behatolását gátolja meg hanem az orsó könnyed és "sima" futását is elősegíti. Az az ember érzése, hogy összeköttetése a műcsalival közvetlenebb, az óvatos kapásokat könnyebben érzékeli és a fárasztás során is többet érez az ellenfél mozgásából. Ezt a horgászórsóknál tapasztalható új effektust ORSÓ ÉRZÉKENYSÉGNEK nevezzük. Kifejezetten ennek fokozása érdekében fejlesztettük ki a teljesen új "AIR ROTOR" nevű rotorunkat. Első lépésben egyenletesebben elosztottuk a zsinór által a zsinórvezető görgőn keresztül a rotorra ható nagy erejű terhelést, így elértük, hogy a rotor egyes részeire jóval enyhébb nyomás hat, mint korábban. Az új rotor 15%-kal könnyebb, mint az ugyanebből az anyagból készült szokásos rotorok, ez nagyban csökkenti a vibrációt és javítja a forgási egyensúlyt a nagyon mélyre helyezett súlypontnak köszönhetően.



CRBB GOLYÓSCSAPÁGYAK

A CRBB rövidítés korrózióálló golyóscsapágyat takar, a gyakorlatban sósvíz-álló, rozsdamentes csapágyakat jelent. A CRBB csapágyak 12-szer tovább állnak ellen a rozsdának, mint a hagyományos csapágyak.



AGS


Az új karbon gyűrűkkel (AGS=Air Guide System) a DAIWA egy világújdonságot mutat be és új korszakot nyit a botépítési technológiában. Az AGS gyűrűk kerete, lába és talpa egyben, karbonból készül, ezáltal az AGS gyűrűk sokkal könnyebbek, mint például a FUJI Titanium gyűrűk, melyeket nem sokkal ezelőttig a világ legkönnyebb gyűrűiként tartottak számon. A csökentett súly optimalizálja a bot akcióját - a bot jelentősen gyorsabb lesz és sokkal hamarabb visszaáll nyugalmi - kiinduló - helyzetébe. A karbon-gyűrűk használatával csökken a dobás során gyűrűk keltette vibráció is - a megoldás precízebb dobásokat eredményez. Aki egy AGS gyűrűs botot a kezébe vesz, rögtön megérzi a jelentős különbséget a szokásos gyűrűkkel szerelt bot akciójához képest.

   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk