0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Hírek

Nem úszkál tovább a Balatonban az öreg tükrös

Mint már sokan értesültetek róla a médiában,hogy van a Balatonban egy tükör ponty amely igazán szerencsésnek mondhatta magát hiszen "Pipsi" volt a harmadik aki kifogta majd egy pár fénykép után vissza is engedte az éltető elemébe a Balatonba.
De sajnos most kaptuk a hírt,hogy ennek a gyönyörű pontynak véget ért a karriere...
Most az északi parton tett látogatást a maga majdnem 19 kilójával,de szerencsétlenségére most nem egy sporthorgász horgával találkozott össze.
Az első képen még Pipsi kezében biztonságban...
A többi képek pedig magukért beszélnek......
R.I.P balatoni "öreg tükrös:


Itt még biztos óvó kezekben a matuzsálem.






Megkérdeztük Szabó "Pipsi" István a történtekről:

"Mély fájdalmat érzek,hogy ilyen sorsra jutott ez az "öreg balatoni tükrös" aki már ikonként volt jelen a Balaton életében.
Szeretném felhívni azon horgászok figyelmét, hogy akiknek megadatik egy ilyen kapitális ponty kifogása, gondoljon arra, hogy a halászléről nem készül kép soha, ezáltal az "emléke" is feledésbe merül...."
  • Szomorú vagyok! Sajnálom az öreg tükröst!
    Bozsik Lajos2016.08.02. 16:07:48Tetszik
  • Csak azt tudnám mit csinál ekkora hallal a kifogója ? Megenni felesleges mivel zsíros húsa van. Nemhogy inkább vissza engedte volna egy ekkora hal nagyon sok utódot tudott volna biztosítani. Szerintem lassan meg kéne határozni egy felső határt az elvihető hala méretére, nemcsak alsó határt kellene. C&R
    Kovács Tibor2016.07.30. 11:18:49Tetszik
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk