0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Hírek

Itt a vége! – jövőre ugyanitt…

Ünnepélyesen jelentjük, hogy véget ért a IV. Nemzetközi Key Telecom Balatoni Bojlis Horgászverseny és a révfülöpi bázison megtörtént az ünnepélyes eredményhirdetés!

Gratulálunk minden csapatnak aki végighorgászta ezt az egy hetet és az elemekkel megvívta csatáit, mert ahogy hallhattátok a záróeseményen, aki itt a Balatonon, elért eredményétől függetlenül helytállt, az akármelyik bojlisvíz partján bátran felütheti a sátrát!



A díjazottaknak még egyszer megszorítjuk „online” a kezüket érdemeikért, amely immár közétett végső eredménylistánkban megtekinthető.

Rengeteg szép pillanat, hatalmas halak, új NBBH rekordok vannak mögöttünk, amelyek alighanem mindörökre emlékezetesek maradnak!

Nektek versenyzőknek, köszönjük a kitartást, a türelmet, ígérjük, az idei év tapasztalatából újra tanulunk, hogy jövőre még nagyszerűbb versenyt rendezhessünk nektek!

Köszönjük a balatoni emberektől kapott sok-sok jóindulatot és pártfogást, hálából jó hírét visszük a magyar tengernek és az itt élőknek.

Hatalmas taps illeti a versenyt kiszolgáló stábot, szervezőket, technikai munkatárasat, szektorbírákat, mérlegelőket, további segítőinket, akik részesei voltak a nagy kihívást jelentő háttérmunkában!

Végezetül, de nem utolsósorban megköszönjük támogatóink bizalmát, reméljük jövőre ismét velünk tart a

KEY TELECOM; PONTYCENTRUM MAGYARORSZÁG; MISEL ZADRAVEC CARP BAITS; CARP-MADNESS HUNGARY; KOLIBRI GUMICSÓNAK; DYNAMITE BAITS; SHIMANO; VMC; IMPERIAL BAITS; CARPEXPRESS TEAM; INOX CARP; NORTHERN BAITS; SPECIAL BAIT PRODUCTS; PELSO CAMPING; FISHINGWORLD HORGÁSZÁRUHÁZ; CARP FRIEND BAITS; SANDVIKEN TOOLS KFT.; és a MOHOSZ


Jó volt veletek, jövőre találkozzunk az V. Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászversenyen!

A végleges eredmények az alábbi linken érhetők el: Balatoni bojlisverseny eredmény

Forrás: balatonibojlisverseny.hu
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk