0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2024.03.11.

    Eső és napsütés = Szivárványos napok

    Március közepét írva örömmel vettem fel a telefont, amikor a Zabos Géza Horgász Egyesület Halászati és Horgászati Ellenőrének, Márton Károlynak a nevét írta ki csörgéskor a készülék, hisz bíztam benne: megérkeztek a pisztrángok.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2024.02.26.

    Úszós szerelékek kötése

    Az utóbbi években a téli hónapokban igen kegyes volt hozzánk az időjárás. Végighorgásztuk ezt az időszakot, de most ez változott idén és mindenki döntse el magában, hogy sajnos, vagy nem sajnos, talán kell egy kis pihenő a természetnek is. Vastag jég takarja vizeinket és előtérbe kerül a szezonra való felkészülés. A gondolataim persze nekem is a peca körül forognak, ezért kötözgettem pár létrára való úszós „szerkót”.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2024.02.23.

    Pergető előkék, máshogyan!

    Ha azt mondom hogy pergető előke, akkor nagyon sokan gondolnak a különböző harapásálló előkékre, amelyek, elsősorban a csukafogak elleni védelmet szolgálják. Vannak azonban olyan előkék melyek, egy komplett rendszert alkotnak, vagyis, speciális helyzeteket oldhatunk meg velük.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2024.02.16.

    A lehűlő víz ragadozói

    A lehűlő vizekre várnak a pergető horgászok igazán a szezon alatt, de sajnos idén úgy tűnik nagyon későn fog bekövetkezni nem is igazán emlékszem, olyan évre amikor október végén 15 Celsius fokos volt a Tisza. Az esték kezdtek hidegek lenni, ezért tettem egy próbát az emelgetésre.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2024.02.07.

    Bottól a műcsaliig

    Egy-két hónapja immár, hogy kézbe kaphattam a Wizard pergetőbot család Edge Spin sorozatának darabjait. A különféle pálcák, amint egyre inkább magam is tapasztaltam, sokféle pergetésre, többféle halra megfelelőek. Átnézegetve a modelleket, láttam, hogy folyó vagy állóvízen egyaránt rablóhalazhatok, pergethetek velük. Mindig szívesen veszem az ilyen feladatokat, mert ez is garantálja, „kötelezővé” teszi a sok pergetést. Több okból is kellemes ez a feladat. Egyrészt mert az ősz, a tél nagyon jó időszaka a különféle pergetéseknek, másrészről, ami fontos, a régi kedvenc gumikkal, wobblerekkel, eredményes műcsalikkal próbálom munkára fogni az új botokat. Az általam megjelenésük óta kedvelt Mann’s plasztikok, és az egyéb kedvenc műcsalik a pergetőtáskában mindig ugrásra készek.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2024.01.25.

    Domolykózás

    Még nyílnak a parton a sárga virágok, még ott a domi a nádfal előtt. Sehol nem látom a téli világot, horgász használd ki a jó időt! - fogalmazódott meg bennem egy kicsit más formátumban Petőfi Sándor híres versének bevezetője, miközben pólóban és rövidnadrágban indultam ki kedvenc folyómra egy szeptember végi pergetésre...
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2024.01.06.

    Küszök ütemre

    A küszök létezéséről minden pecás tud, de valahogy mindig csak akkor kerülnek előtérbe amikor csalihalakat akarunk fogni, de van amikor ez is nehézséget okoz. Valahogy akkor sosem akad a horgunkra, amikor szükség lenne rá. Ebben szeretnék egy kis segítséget nyújtani.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2023.12.04.

    Wizard orsó egyensúly

    Leesett az első hó! Azaz havacska, hisz azért a hólapátot nem kellett hadrendbe állítanom. Mégis már megvan az az érzés, hogy igazi téli pecára indulok, hisz a fagyott kavicsok és a finom porhó roppanását hallom a lépteim alatt.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2023.11.29.

    Dunai gondolatok methoddal

    Egész éves dunai ténykedésemet meghatározta a szelektív horgászat. Minden általam űzött módszernél a nagyok megfogására helyeztem a hangsúlyt, bolós és feederes pecáim mindegyikénél a mennyiségre való törekvés csak másodlagos volt. Kezdődött ez azzal, hogy az etetőanyagot fokozatosan durvább szemcsésre cseréltem, jött több angolmorzsa és mikropellet a mag-mixekkel együtt, aztán októbertől a márnaszezon legjavára már ott tartottam, hogy a kosaraimba a pelleten kívül nem is került más.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2023.11.21.

    Kisgyalánban jártunk

    A kedvenc vizeim közé tartoznak a tőzegbánya tavak. A haleltartó képességük átlagon felüli, kiváló életteret nyújtanak a vízivilág számára.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2023.11.14.

    Wizard Edge és a fényváltás rablói

    Azt mondják, hogy a jó alváshoz három dolog kell: a hűvös, a csend és a sötét. Ezzel tökéletesen egyetértek, azonban nekem nyáridőtájt szükségem van egy negyedikre is. Ez pedig nem más, mint az, hogy az esti ragadozós portyáimon ne maradjak kapás nélkül. Az éjszakai pergetés bizony fárasztó tud lenni, de engem annyira felvillanyoz egy-egy süllős, harcsás akció, hogy utána hazatérve mosollyal az arcomon szédülök ágyba.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2023.10.30.

    Megérkezett a Wizard Edge Spin

    Számtalan alkalommal futottam bele a már sok-sok fülnek ismerősen csengő kérdésbe: létezik-e jó pergető bot húszezer forint alatt? A választ, ami csak elsőre tűnhet egyszerűnek, biztosan sokan fújnák csípőből egyszerre, ha nem lennénk éppen túl a mögöttünk lévő időszak drasztikus áremelkedése okozta agyvérzésen. Nekem is volt belőle néhány higgyétek el, amikor sokkot kaptam a termékek árcímkéiről ordító számjegyektől. Viszont azt kell mondanom a fenti kérdésre, még így a drágulások után is, hogy igen, bizony van jó pergető bot, amiért nem kell húsz darab ezrest (sem) leszurkolnunk!
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk