0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Telefon: +36-1-201-7653 | E-mail: rendeles@xfish.hu
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb tegnap 08:41

  Marshal horgok bevetésre készen

  A Carp Zoom közel egy évtizede tűnt fel a hazai horgászpiacon, ma pedig már húsznál is több európai országban van jelen kedvező áru, minőségi termékeivel. Kiváló ár-érték arányú kínálatát saját maga fejleszti, Magyarországon, az itthoni vizek igényeihez és horgászok elvárásaihoz – valamint pénztárcájához – igazodva.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb hétfő 12:43

  2017-es újdonságok - Okuma harcsázó-, és multiorsók

  Itt a tavasz, a fűzfák ága már zöldül, a harcsahorgászok számára eljött az első bevetések ideje. Az Okuma kínálatában számos kiváló orsót találnak a harcsázás szerelmesei. A kimondottan nagyhalas vagy tengeri horgászatra készült orsók mellett az Okuma nyeletőfékesei közt is vannak olyan modellek, amelyek nagyobb méretei masszivitásuk miatt tökéletesen alkalmasak a harcsázásra, elég csak a Longbow orsókkal fogott számtalan kapitális harcsára gondolni.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb 2017.03.03.

  Űrtechnika a Daiwától, mindenkinek

  Az egyik orsó látszólag ugyanolyan, mint a másik, a horgászbotok is roppant hasonlóak első pillantásra, áruk és minőségük azonban hatalmas különbségeket mutat. Szeretnénk bemutatni néhány olyan technológiai megoldást, amelyek ugyan nem feltétlenül szembeötlőek, de a használat során igazolják a horgászoknak azt, miért érdemes Daiwa termékeket választaniuk. A japán Daiwa által szabadalmaztatott, így csak a Daiwa termékeiben megtalálható innovációkról lesz szó, először orsógyártásról, majd spéci botépítési eljárásról, végül pedig a karbon új területeken való térhódításába is bepillantunk.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb 2017.02.27.

  2017-ES OKUMA ORSÓ ÚJDONSÁGOK!

  2017-ben az Okuma számos orsóújdonsággal jelenik meg, a pergetők, harcsázók, tengeri horgászok mellett a békéshalas módszerek kedvelői is több új modell közül választhatnak! A 2017-es újdonságok közül néhány modell (például a Longbow XT is) már elért hozzánk és máris megvehetőek! Az új Longbow XT nyeletőfékes, a Custom Black távdobó, az Axeon távdobó nyeletőfékes és az Aventa nyeletőfékes orsók minden bizonnyal nagyon sikeresek lesznek, már most jelentős kereslet mutatkozik irántuk!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb 2017.02.24.

  2017-ES SAVAGE GEAR ÚJDONÁGOK

  A 2017-es Savage Gear újdonságoknak se szeri se száma. Csak kapkodjuk a fejünket a fantasztikusabbnál fantasztikusabb újítások láttán. A szinte mindenki által ismert 3D kiskacsák és patkányok mellett még jó néhány műcsaliújdonsággal jött ki a Savage Gear az újévben.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb 2017.02.03.

  Fishing Knots Real 3D horgászcsomó kötő applikáció!

  Sok fejtörést okoz kezdő, de akár haladó horgászoknak is, hogy milyen szituációba milyen fajta madzaggal melyik csomó lenne a legjobb megoldást. Sokan csak három négy féle csomót ismernek, de mindig ott a kérdés, hogy valójában ez a legjobban alkalmazható kötés? Ez a rendkívül látványos és gyönyörűen megrajzolt program segít eligazodni ebben az útvesztőben és elég komoly támpontot adhat.
 • Xfish.hu  Egyéb 2017.01.25.

  Munkatársakat keresünk!

  MUNKATÁRSAKAT KERESÜNK!
  HA SZERETSZ CSAPATBAN DOLGOZNI, VEVŐKÖZPONTÚ SZEMLÉLETTEL RENDELKEZEL,LELKES ÉS ELKÖTELEZETT VAGY, LEGYÉL A CSAPATUNK TAGJA!
  -------------------------------------------------------------------------------------
  XVIII. kerületi horgászcikk kis- és nagykereskedésbe munkatársat keresünk eladó, árufeltöltő, árubeszerző munkakörbe.
  Az ideális jelölt megbízható, ért a pecához, nem veti meg a munkát, önállóan is képes dolgozni, szereti a rendet, és a tapasztalatok alapján, nem árt ha a közelben lakik.
  Ha lehetséges, akkor fényképes, fizetési igény megadásával ellátott önéletrajzokat szeretnék kérni a [b]gabriella.lepes@xfish.hu[/b] e-mail címre.
  Facebook-on nem áll módunkban kérdésekre válaszolni, kérjük a fent megadott e-mail cím használatát!
  Várunk:)
  xfish.hu csapata
 • Imperial Baits  Egyéb 2016.12.15.

  ÚJ RUHA KOLLEKCIÓ 2017

  2017 - es évben az Imperiel Baits ruhák egy új és modernebb "The Art Of Baits" dizájnnal kerülnek forgalomba. A logo mellet a pulóverek és pólók alapanyaga is más lesz. A kapucnis pulóverek 80 % pamut és 20 % poliészter tartalmú anyagból készülnek. Sokkal kényelmesebb és meleg érzetet nyújt a viselőjének. A pulóverek derék és kar részén egy gumírozott rész kapott helyet így az még jobban igazodik a derékhoz és a karhoz. Ennek fontos szerepét télen, illetve szeles időben érezhetjük, hiszen a gumis résznek köszönhetően a szél és a hideg nem jut be a pulóver alá. A pólók 2017-es évtől kizárólag 100% pamutból fognak készülni.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb 2016.10.06.

  A halak étvágyára ható időjárási tényezők

  Nagyon sok mindentől függ a halak (ezen belül pedig a különböző halfajok) étvágya, ami nagyban befolyásolja a horgász aznapi eredményét. Néhány általánosság megfogalmazható, de mint minden szabálynál itt is vannak bőven kivételek. A halak étvágyát röviden összefoglalva a következő tényezők befolyásolják.
 • Hamar Sándor  Egyéb 2016.03.04.

  E-Thrust elektromos motorok

  Az új E-Thrust motorok tökéletes kombinációja az ergonomikus designnak és a mérnöki pontosságnak...
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb 2016.02.14.

  A rettenetes durbincs és a somogyi halkirály

  Idén vakító villámmal köszöntötte a Lujzákat a márciusi hajnal. Éppenséggel mintha egy falusi tájképhez kellene az égi villantó. Szinte egy időben rádördült az ég, de olyan robajjal, hogy azt hittem, hordó zuhant a házra. Pajtás rögvest a priccs alá bujt; tudta, az öreg bükk megvédi, ha rászakad a tető. Milu fel se vette az egészet, még a dorombolást sem hagyta abba álmában. Pedig ő se élt meg ilyen csodát, hogy hajnali hózápor hozzon nyarat idéző égzengést. De már öreg volt a kandúr, s tán nem is érdekelte. Biztos Benő öcsémet sem, mert mellettem szuszogott. De engem nagyon is, mert belökte a kis ablakot a szél, úgy megvadult az istennyilától...
 • Hamar Sándor  Egyéb 2016.01.18.

  Daiwa Techbázis

  Mi rejtőzik a fantasztikus orsók lélegzetelállító külseje alatt? Bepillantás a Daiwa technikai megoldásaiba...