0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Telefon: +36-1-201-7653 | E-mail: rendeles@xfish.hu
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 22 órája

  Óriási halat fogott, ekkorát még biztosan nem látott!

  A szaklapok szerint hazai horgász magyarországi egyesületi vízen soha nem fogott még akkora – pontosan 40,4 kilogrammos – pontyot, mint a hatvani férfi, aki elmondta: sikerét hihetetlen kitartásának köszönheti.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.05.16.

  Különleges fogás Balatonfenyvesen

  Többszörösen is szerencsét hozott a jelölt ponty az idei IBCC egyik dobogós csapatának.
  Hét szezont töltött a Balatonban az ponty, amelyiket 521 grammosan láttunk el haljellel és engedtünk útjára Balatonszemesen 2010. március 30-án. Az időközben 77 centiméteresre növekedett pontyot sztárként ünnepelték az idei Nemzetközi Pontyfogó Kupán (IBCC), a maga 16, 2 kg-os súlyával ugyanis nagyban hozzájárult a csapat 5 legnagyobb halának 84,1 kg-os összsúlyához és ezzel biztosította a top 5 halas különversenyben a dobogó 2. helyét a Szepezdi Extrémsport Szövetség csapatának.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.05.16.

  Több tízezer hal menekült meg a Balatonban

  Az elhúzódó hideg mentette meg a halállomány jelentős részét.

  A hideg tél és a hosszan tartó jég ellenére a szokásosnál jóval kevesebb haltetemet gyűjtöttek be a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. halőrei az idén - számolt be a vezérigazgató az MTI-nek szerdán.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.05.16.

  A halakat is lebirkózták a Lőrincz testvérek

  Harsány — Nemcsak az ellenfelek, a halak is retteghetnek a Lőrincz testvérektől.

  A birkózók között egyaránt Európa-bajnok Tamás (30) és öccse, Viktor (27) a szerbiai kontinensviadal eredményeit – előbbi bronz-, utóbbi aranyérmet szerzett – ötnapos horgásztúrával ünnepelték meg, és jó szériájuk a vízparton is folytatódott. Mindkettejük horgára hatalmas, húsz kilogramm fölötti ponty akadt.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.05.10.

  Zavarták a halak nászát…

  2017. május 7.-én az előzetes beharangozás alapján vízi rendészeti akció került lebonyolításra a Keleti-főcsatorna teljes hosszán, valamint a szövetség kezelésében lévő horgászvizeken.
  Az akcióban közel negyven rendőr, hivatásos és társadalmi halőr vett részt, aki gépjárművekkel valamint csónakokkal végezték az ellenőrzéseket.
  Az akció aktualitását az is indokolttá tette, hogy az őshonos fogható halaink közül fajlagos tilalmi idő van a pontyra 05.02.- 05. 31.-ig valamint a compóra és a harcsára 05. 02.-06. 15.-ig.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.05.09.

  MAGYARORSZÁG HORGÁSZTÖRTÉNELMET ÍRT

  A magyar csapat szinte teljesen esélytelenként indult el az Ostravában rendezett Trout Union Cup pisztrángfogó horgászversenyen, és végül - óriási meglepetésre - megnyerte a kétnapos viadalt.
  A csapat egyik tagja, a tavalyi pergető-világbajnokságon bronzérmet nyert Gégény Viktor szerint ezzel az eredménnyel a magyarok horgásztörténelmet írtak.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.05.08.

  ILYEN KÖVÉR HALAT MÉG BIZTOS, HOGY NEM LÁTOTT!

  A pisztrángot egy karcsú és gyors halnak ismerjük, miközben vannak olyan példányok, amelyeket szinte fel sem lehet ismerni.
  "A témában jártas kollégáink véleménye szerint nincs szükség a kép torzítására ahhoz, hogy így kikerekedjen egy pisztráng" - válaszolta a horgász kérésére a Magyar Haltani Társaság.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.05.08.

  Retteghetnek az orvhorgászok, komoly erősítés a horgász szövetségnél

  400 millió forintos fejlesztéssel szeretné felvenni a harcot az orvhorgászokkal a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ). A pénzből gépjárműveket, éjjellátó készülékeket és motorcsónakokat is beszerzett a szövetség.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.05.05.

  Vízpótlás a Holt Marcalon

  A Nádorvárosi Sporthorgászok Egyesülete és a Magyar Vagon és Gépgyár Horgász Egyesület tájékoztatja Tisztelt Tagtársait az alábbiakról.

  Az Észak-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság az érintett horgászegyesületekkel való egyeztetés után a Holt-Marcal teljes felső szakaszának átöblítésére tett javaslatot. A folyamat eredményeként a holtág vízkészletének jelentős része friss vízzel cserélődne ki, csökkenhetne a lengőiszap mennyisége, és egyfajta mesterséges áradást szimulálva a pontyfélék ívásához szükséges körülményeket hoznának létre.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.05.03.

  Igenis létezik: horogra akadt az újkígyósi harcsaóriás!

  Az újkígyósi bányató legendás harcsájáról sokan hallottak már, és bizonyára sok horgász álmodozott már arról, hogy az ő horgára akadjon rá. Nos, a közelmúltban ez két horgásznak sikerült is.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.05.02.

  Pontyok érkeztek csúszdán a Holt-Tiszába

  Nyolc tonna pontyot telepítettek az Alcsiszigeti Holt-Tiszába Szolnokon.
  A halászati hasznosító Tisza Horgászegyesület összesen 8200 kiló kétnyaras pontyot telepített az ország egyik legnagyobb tiszai holtágaként számon tartott, 140 hektáros horgászvízbe.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.04.25.

  Balatonon szombattól véget ér a csónakos tilalom, szabadul a süllő, a balin és a sügér tilalma is!

  A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. idén is a süllőtilalom végéhez igazítja a Balatoni Horgászrend 6. pontjában meghatározott csónakos tilalmat.