0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Telefon: +36-1-201-7653 | E-mail: rendeles@xfish.hu
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek tegnap 16:18

  Szobrot állítottak A nagy ho-ho-horgász Főkukacának

  Természetesen a Duna partján

  Hogy ki követte el a gerillaakciót, nem tudni, azt sem, hogy pontosan mikor*, de a Köztérkép posztolta a Facebook-oldalán Pótó János képét: a Bem rakparton szobrot állítottak a Főkukacnak.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek hétfő 10:18

  Lecsapták a 25 hektáros tavat a horgászok kezéről

  Az ország egyik legszebb nagy horgásztava a Pilisvörösvár melletti Háziréti horgásztó. A 25 hektárosnak tartott tavat a Pilisből eredő patakból duzzasztották még a rendszerváltás előtt. A hely rendben van tartva, a szelesebb völgyben mindig friss a levegő, évtizedek óta elég kedvelt horgászhely, maga a főhorgászunk, Áder is jól ismerheti.
  Most azonban egy váratlan jogvita miatt az országgyűlésben is előkerült írásbeli kérdésként, a tét pedig maga a tó, egészen pontosan, hogy ki kapja hosszú távra a halászati jogot.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.03.08.

  Zajlik a horgász vizek szezonra való felkészítése

  A Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége és a László István Horgász Egyesület közös kezelésében lévő Körtvélyesi holtágon tereprendezési munkák folynak.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.03.08.

  KEZDŐDIK A SZELEKCIÓS HALÁSZAT

  Az utóbbi években központi kérdéssé vált a Tisza-tavi busa- és törpeharcsa-állomány őshonos halakkal szembeni táplálék- és élőhely-konkurenciája. Az egyetlen megoldás a problémára az állománygyérítő halászat, mellyel kapcsolatban már meglehetősen sok tapasztalattal rendelkezünk. Nem férhet kétség ahhoz, hogy érzékelhető eredmény eléréséhez fokozni kell a tevékenységet.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.03.07.

  Tavaszi telepítés

  A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron megyei Szövetsége március 7-én, kedden várhatóan a kora délutáni órákban tavaszi telepítést végez a kezelésében lévő vizein. Ennek keretében összesen 12.500 kilogramm 3 nyaras, azaz méretes, fogható méretű pontyot helyeznek ki.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.03.07.

  2017-től Magyarországon március 20. a halak napja

  A Magyar Haltani Társaság javaslatára a Földművelésügyi Minisztérium Horgászati és Halgazdálkodási Főosztálya, a Magyar Országos Horgász Szövetség, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet, valamint az Akvaristák Magyarországi Egyesülete közös döntést hozott arról, hogy 2017-től kezdve minden év március 20. legyen a halak napja.

 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.03.03.

  Igazi viking temetést kapott két skót aranyhal

  Az ötlet egy kirkwalli iskola diákjainak fejéből pattant ki, akik még karácsonyra kapták a két állatot a tanáruktól.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.03.03.

  Harminc tonna ponty pottyan a Balatonba márciusban

  Megkezdte a tavaszi pontytelepítést a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. (BHN), a tóba 25-30 tonnányi 2-3 nyaras ponty kerül. A BHN horgászati ágazatvezetője az MTi-nek elmondta, a pontyok csütörtöktől a társaság buzsáki tógazdaságából kerülnek a Balatonba, elsőként Balatonföldváron és Balatonfűzfőn.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.03.02.

  Így indult útjára egy hatalmas jégtábla a Balatonon – videó

  Látványos jégzajlós videót tett közzé az Időkép. A felvételen azt láthatjuk, hogy egy óriási jégtábla Fonyódligetnél fél óra alatt eltűnik a város strandja elől.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.03.02.

  MILYEN IDŐJÁRÁST JELEZNEK A HALAK,BÉKÁK, MADARAK,ROVAROK?

  Az állatok rendkívül jó időjárás előrejelzők, nézzünk néhány példát, melyik állatra érdemes odafigyelni?
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.03.01.

  Elkezdődött az általános ragadozós tilalom!

  Március 1-én országszerte kezdetét vette a süllő, a balin, a kősüllő és a sügér fajlagos tilalma, egyúttal életbe lépett a Balatoni Horgászrend 5. pontjában foglalt ragadozóhal-fogási tilalom.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.03.01.

  Közpénzszázezrekért öltöztetik a halőröket

  Több mint bruttó 90 millió forintot fordít a Magyar Országos Horgászszövetség (Mohosz) a halászati őrök egyenruháira – derült ki a tegnap megjelent európai uniós közbeszerzési értesítőből. A szervezet összesen négyszáz garnitúra formaruhát szerez be, vagyis szettenként bruttó 230 ezer forintért öltöztetnek fel egy-egy halőrt. A tárgyalásos eljárásban lebonyolított pályázatot a Securus Hungary Zrt. nevű társaság nyerte el, amely főtevékenységként egyébként épületasztalos-ipari termékek gyártásával foglalkozik. Az ötmillió forint jegyzett tőkével létrehozott vállalkozás ugyanakkor korábban már a Magyar Honvédséggel is szerződésben állt.