0
Kosár
Belépés
Regisztráció

Bojlis felszerelés

A fórum témát Nyiri Rafael indította, 3 éve .

Kapcsolódó megbeszélések

A bojlis felszerelésekről lehet beszélni pl. ki melyik horgászbotot ajánlja a többieknek
Válaszok
Király Richárd
Király Richárd
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Most vásároltam 2db Prologic C1 XG 13' botokat. Összerakásnál azt vettem észre hogy ahol össze csúsznak a botok ott nem teljesen csúsznak össze. Ezt abból gondolom hogy ameddig tudtam össze toltam majd még marad egy jó 20 25mm nem lakkozott felület. Megnéztem ezt minden tagnál és pontosan ugyan így van mindegyiknél összetolás után még marad ott nem lakkozott felület. Kérdésem az lenne hogy ez gyárilag ilyen és rendesen össze van így is tolva bot? Még egy ötletem lenne hogy miért van ez így, de lehet hogy hülyeség, a kopásra gondoltam hogy idővel a sok összerakástól kophatnak a tagvégek és ezért ilyen. Válaszotokat előre is köszönöm.
3 éve
Szüts Attila
Szüts Attila
Most,hogy nálunk nem lehet etető hajózni így beszereztem egy 3.9m 4-5lbs nagyon kemény spomb botot és a zsinórt lecseréltem 0.18 as fonottra,így elérhetem a spombal a megfelelő távolságokat.
Orsó az már más kérdés ki milyet kedvel szeret.Én csak a nyelető fékes orsókat szeretem.Előnye a bojlis horgászatnál,hogy mikor a hal a kapásnál elszalad,egy kattintás és máris az előre beállított fék van üzem készen.De ez olyan kérdés ki mit szokót meg,,mert vannak akik csak az első fékre voksolnak. :)
3 éve
Nyiri Rafael
Nyiri Rafael
én nem használok nyeletős orsókat, ezzel ti hogy vagytok?
3 éve
Nyiri Rafael
Nyiri Rafael
én egy 3m-es, 120g-os bojlissal pecázok plusz egy már lecserélendő 2,5-ös fenekező bottal. meg van egy 360-as bojlisom is amivel rakétázok.
ezekkel 90m-t szoktam dobni.
én mindig dobok mert nem nagyon szeretem a behordós pecát+drága egy etetőhajó.
3 éve
Nyiri Rafael
Nyiri Rafael
Igaza van Attila, jó gondolat
3 éve
Szüts Attila
Szüts Attila
Én pld. most vásároltam 3.9m es 3.5lbs dobó botokat amivel most már 120mt is tudok dobni csalival.Eddig etető hajóval vittem be a szerelést 3.6m es 2.75lbs bot nagyon vékony nagy halnál már karikába görbül.
3 éve
Szüts Attila
Szüts Attila
Hali!
Nem rozs gondolat de nem szeretnék márkákat olvasni megvehetetlen botokról.Inkább a tulajdonságaikat akarnám ki milyen botot használ.Behúzni-dobni stb.
3 éve