0
Kosár
Belépés
Regisztráció

Nyitólap KategóriákTáska-Botzsák Szerelékes táska

DELPHIN SMART BOX SZERELÉKES HORGÁSZ TÁSKA DOBOZOKKAL 42X23X42

DelphinDelphin
Cikkszám:420210105delphin
Most csak:
(36.1 EUR)
régi ár: 12 414 Ft
Szállítási idő: 1-3 nap
Készleten
A DELPHIN SMART BOX-ot horgászfelszerelésünk és a műcsalik tárolására fejlesztették ki. A táska külső felülete impregnált anyagból készült ami ellenállóbbá teszi a táskát. A táska teteje átlátszó anyagból készült, hogy könnyebben bele láthassunk. A táskában 4 db műanyag doboz fér el (ami a táska része). A táska oldalát megerősítették, hogy, ha a dobozok nincsenek benne akkor is stabilan álljon. Az alja 4 cm vastag szivacsborítást kapott, ezáltal nedves, nyirkos talajra is lerakhatjuk nem fog átázni. A táska még kapott öt cipzáras zsebet és egy állítható vállpántot.

Technikai paraméterek :
táskamérete: 42x23x42cm
Műanyag doboz mérete : 27,5x18x4,2cm
Súly ( beleértve az összes 4 dobozt ) : 2,3 kg

Bag Delphin SMART Box is designed for storing fishing accessory and tackle, especially lures. It is made of impregnated material what is resistant to any bad weather. Outside cover is made of transparent, reinforced material that allows you to see inside the bag. Inner part consists of 4 plastic boxes with adjustable size. Sides of the bag are even more reinforced which makes the bag very stable even when all its boxes are taken out. Bottom part is fitted with 4cm high water-proof layer so you can put it on a wet ground or even into water. The bag has got five zip pockets for additional storing of fishing tackle as well as it has an adjustable strip for wearing it on your shoulder.
Technical parameters:
Bag´s size: 42x23x42cm
Plastic box size: 27,5x18x4,2cm/ max.18pcs compartments within 1 box
Weight (including all 4 boxes): 2,3kg
A Delphin SMART box táska horgászkellékek – főként műcsalik – tárolására szolgál. A táska a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak ellenálló impregnált anyagból készül. A külső burkolat áttetsző merevített anyagból készül, amely lehetővé teszi a táska belsejébe való betekintést. A belső rész 4 db állítható szélességű rekeszekkel ellátott műanyag dobozt tartalmaz. A táska szélei merevítettek, ami az összes műanyag doboz kivétele esetén is garantálja a táska a stabilitását. Alsó részén 4 cm magas, vízálló réteg található, amely lehetővé teszi a táska nedves felületre vagy akár vízre történő elhelyezését. Különböző horgászkellékek tárolására szolgáló 5 cipzáras zsebbel. A kényelmes hordás érdekében a táska állítható bélelt vállpánttal rendelkezik.

Műszaki paraméterek:
Táska mérete: 42 x 23 x 42 cm
Műanyag doboz mérete: 27,5 x 18 x 4,2 cm/max.18 db rekesz/doboz
Táska tömege (beleértve a 4 db dobozt): 2,3kg
DELPHIN SMART BOX SZERELÉKES HORGÁSZ TÁSKA DOBOZOKKAL 42X23X42
Ajánlott keresési kifejezések
Videók

A gyártó további termékei