0
Kosár
Belépés
Regisztráció

Nyitólap KategóriákHorgász szék, ágy Ágy

Delphin ST8 XXL 8 lábas bojlis ágy

DelphinDelphin
Cikkszám:410095909delphin
Most csak:
(136.7 EUR)
régi ár: 46 936 Ft
Szállítási idő: 1-3 nap
Készleten
Óriási méretű ágy nyolc lábbal. Nagyon kényelmes és komfortos pihenést biztosít. Az ágy egy masszív keretre épül, mely még a legnehezebb horgászt is elbírja. A tervezésnél a maximális kényelmet tartották szemelőt. A matrac méretei tényleg "királyiak" 210x95 cm. Ennek a topkategóriás ágynak nincs a piacon ellenfele, a legjobb minőségű anyagből készült és még is megfizethető áron kapható. A matrac keménysége gumihevederrel állítható. Állítható lábainak köszönhetően az egyenetlen talajon is vízszintes helyzetet tudunk beállítani. Könnyen szállíthatóság érdekében egy csatos hevederrel is felszerelték az ágyat, ezáltal menet közben nem tud szétnyílni.

Technikai paraméterek:
Matrac mérete: 210x95 cm
Teherbírás: 170 kg
Súly: 10 kg
Szállítás méret: 95x75x35cm

King size space placed on eight-legged construction, this bed chair is the leader of comfort in its category. The base of this bed chair is its massive, highly-stable construction that is really reliable and bears even the heaviest anglers. We have designed this bed chair with a main fo-cus on a maximum comfort for its users that is why all metal parts are covered by a thick and wide mattress with a great measurements 210x95 cm. It is the top class product in its category as there is no competitor in quality, make, design and materials used. There are two types of cloth used, one resistant, easy to clean cloth on the sides and soft fleece material in the mid-dle. The system of rubber belts on the bottom allows adjusting the firmness of the bed chair according to the angler´s preference. All eight legs are independently sliding with a proved mechanism. Legs in a head´s area are secured with safety lock. There is also a belt thanks to which you can easily fix the bed chair for transport. If you look for the top-class bed-chair, you will love Delphin ST8!

Technical parameters:
Mattress size: 210x95 cm
Bearing capacity: 170 kg
Fixable positioning joint: no
Weight: 10 kg
Transport size: 95x75x35cm
Királyhoz illő hely 8 lábon álló szerkezeten. A nagy méretű nyugágy kategóriájában az első helyen szerepel. A nyugágy alapját masszív, rendkívül stabil szerkezet alkotja, amely a legnehezebb horgászokat is megbízhatóan elbírja. A maximális felhasználói kényelmet szem előtt tartva készül, emiatt az összes fém része rendkívül széles és vastag – 210 x 95 cm tekintélyes méretű – matraccal van betakarva. Árkategóriájában csak kevesen tudnak versenyezni a minőségi kivitellel és az alkalmazott anyagokkal. Ezekből 2 van – ellenálló, könnyen tisztítható anyag a széleken, illetve finom és puha fleece a középső részen. Az alsó rész gumi pántjainak rendszere lehetővé teszi az ágykeménység igényekhez való igazítását. Az összes 8 láb a bevált mechanizmusnak köszönhetően külön kihúzható. A fejrésznél található lábak biztosítékkal blokkolhatók. A nyugágy emellett pánttal van felszerelve, amelynek köszönhetően könnyen rögzíthető szállításhoz. Ha csúcsminőségű nyugágyat keres, a Delphin ST8-ba minden bizonnyal beleszeret!

Műszaki paraméterek:
Matrac mérete: 210 x 95 cm
Ágymagasság: 33–43 cm
Terhelhetőség: 170 kg
Rögzíthető csukló: nem
Tömeg: 10 kg
Szállítási méret: 95 x 75 x 35 cm
Delphin ST8 XXL 8 lábas bojlis ágy
Ajánlott keresési kifejezések

A gyártó további termékei