0
Kosár
Belépés
Regisztráció

Nyitólap KategóriákHorgász szék, ágy Szék

Delphin RS karfás horgászszék

DelphinDelphin
Cikkszám:410100051delphin
Most csak:
(78.1 EUR)
régi ár: 26 806 Ft
Szállítási idő: 1-3 nap
Készleten
A Delphin RS horgászszék egy közepes kategóriájú termék a Delphin-től, de mindenképp nélkülözhetetlen társa egy horgásznak a horgászutak során. Az általunk forgalmazott székekkel összevetve az RS hátrésze ergonómikusan van kialakítva, még akkor sem fog fájni a háta, ha több óráig várja ülve a kapást benne. A megerősített csípő rész pihenteti a gerincet a várakozás közben. Minden apró részletében tökéletesen meg van tervezve! A háttámla csúsztatható fogók segítségével gyorsan és könnyedén állítható. Az egyszerű és megbízható rendszer segítségével állítható a pihenő pozíció anélkül, hogy fel kéne állnia. A szék anyaga igen ellenálló a sérülésekkel és szennyeződésekkel szemben. Könnyen kitisztítható egy kefe és víz segítségével. A legjobb tulajdonsága, hogy a csípő rész hátsó része kicipzározható és két Delphin ARCTIC melegítő helyezhető a belsejébe (ezeket az ár NEM TARTALMAZZA), így a hideg éjszaka már nem rémálom többé! Nyugodtan élvezheti a part menti üldögélést a meleg székben! Tökéletesen tervezett és kivitelezett szék, hibák nélkül!

A tasak itt megrendelhető:
http://www.xfish.hu/webshop/termek/144391

A Delphin RS horgászszék a Delphin márka középkategóriájába tartozik, számos horgász számára azonban a halászat nélkülözhetetlen kellékévé válik! A piacon kapható székek többségével ellentétben az RS kiváló ergonomikus megoldású háttámlával rendelkezik. Ennek köszönhetően a kapásra való több órás várás esetén sem fog fájni a háta. A merevített deréktála ugyanis hozzájárul a helyes testtartáshoz és lehetővé teszi, hogy a gerinc ülés közben valóban pihenjen. A Delphin RS a legapróbb részletekig átgondolt. A háttámla kényelmesen és gyorsan a karfák eltolásával állítható. Ez az egyszerű, mégis megbízható rendszer lehetővé teszi a háttámla helyzetének állítását a székből való felállás nélkül! Anyaga bármilyen károsodásnak vagy szennyeződésnek ellenáll. Ha mégis sor kerülne rá, kefével és langyos vízzel kényelmesen és egyszerűen kitisztítható. És a legjobb a végére! A deréktámla hátsó része becipzározható, aminek köszönhetően 2 darab Delphin ARCTIC melegítőt tud belehelyezni. (NEM TARTOZÉK, KÜLÖN MEGRENDELHETŐ: http://www.xfish.hu/webshop/termek/144391 )
A hűvös éjszakák így nem jelentenek többé rémálmot, hanem kellemes tartózkodást a víz mellett melegített deréktáji résszel. A melegítők nem képezik a csomagolás részét. A szék hibátlan kivitele természetesnek számít!

Műszaki paraméterek:
Terhelhetőség: 180 kg
Ülőrész mérete: 52 x 52 cm
Háttámla magassága: 70 cm
Ülőrész magassága: 35–48 cm
Tömeg: 6,6 kg
Szállítási méret: 70 x 70 x 30
Delphin RS karfás horgászszék
Ajánlott keresési kifejezések
Videók

A gyártó további termékei