0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok

Nyitólap Kategóriák WebáruházMerítő - halkímélők Bojlis merítő Steri-7 Xtra Personal Hálófertőtlenítő Koncentrátum 500 Ml

Steri-7 Xtra Personal Hálófertőtlenítő Koncentrátum 500 Ml

Steri-7 Xtra Personal Hálófertőtlenítő Koncentrátum 500 Ml
további képek
Cikkszám:nlsv1144051399
6 350 Ft
(18.1 EUR)
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
Ajánljuk
A Steri-7 Xtra Personal Hálófertőtlenítő Koncentrátum 500 Ml készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
A STERI-7 HALFERTŐTLENÍTŐ TERMÉKCSALÁD

A STERI-7 Xtra Aquaculture egy modern fertőtlenítő és tisztító termékcsalád, amit speciálisan az akvakultúrás termelők és forgalmazók számára készült. Az angliai STERI-7 biológiai biztonsági cég a STERI-7 Xtra termékcsaládot az akvakultúrák számára készítette. Független laboratóriumban tesztelték az akvakultúrás kórokozók ellen, a termékcsalád rendkívül hatékony készítményeket kínál a teljes higiéniai programok számára minden haltenyésztési és akvakultúrás körülményre. Része a CEFA DEFRA akvakultúrás fertőtlenítőszer-nyilvántartó rendszernek.
A STERI-7 egy angliai székhelyű cég nemzetközi tevékenységgel, az egészségügy legtöbb ágazatában: élelmiszeripar, élelmiszerbiztonság, minden mezőgazdasági szektor. Részletek a www.STERI-7.com oldalon.
A STERI-7 teljesen megfelel az Egyesült Királyság Egészségügyi és Biztonsági Hivatala által kiadott BPR (biocid termékek szabályzata) előírásainak, ISO 13485-nek megfelelő termékeket gyárt és a DEFRA, CEFAS, DARD, WHO és TGA szervezetek felügyelete alatt áll.

ÚJ STERI-7 XTRA CSÚCSMINŐSÉGŰ FERTŐTLENÍTŐ KENDŐK

Kiemelkedő baktériumölő, fertőtlenítő hatás kombinálva a törlőkendő praktikusságával. A kézen használva véd az állatok és emberek számára egyaránt veszélyes leptospirózistól, bármilyen felületen használható, bármilyen eszköz, edény tisztítására és fertőtlenítésére kiváló.
Cikkszám: 51399
Méret: 80 db
Steri-7 Xtra Personal Hálófertőtlenítő Koncentrátum 500 Ml

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz



Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:
Videók
Steri-7 Xtra Personal Hálófertőtlenítő Koncentrátum 500 Ml videó
Ha még több bojlis merítőszákot megnéznél, nézz körül a bojlis merítő kategóriában!
Merítő lebegtető

   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk