0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Hírek

Már vannak jégmentes horgászhelyek a Balatonnál

Mi horgászok már nagyon várjuk, hogy ismét hódolhassunk szenvedélyüknek, ezért a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. igyekszik informálni a jéghelyzet alakulásáról a Balaton-körül.

A közelmúltban hozzászokhattunk, hogy szinte egész télen lehetett horgászni a Balatonnál, vagy a tónak legalább egyes részein. A jelenlegi hideg évszak azonban a korábbiakhoz képest "horgászböjtöt" hozott a Balatonhoz, amely a napokban látszik már oldódni kissé. Az alábbiakban február 22-én, csütörtökön készült képeket tesznek közzé a horgászható vízterületekről. Az időközben erős széllel megérkezett hidegfront hatására várható, hogy a hétvége folyamán további vízterek nyílnak meg, erről a jövő hét elején újra jelentést adnak majd.


A Zala-folyó a 76-os út hídjánálBalatonmáriafürdőnél a Nyugati-övcsatorna balatoni torkolatában már néhány napja megjelentek a horgászokA Nyugati-övcsatornán is egyre több a horgász, a kép a 7-es főút hídjáról déli irányba tekintve készült.A Keleti-Bozót-csatorna (Fonyódi-árok) teljes hosszában és a torkolat környéke is horgászható.A Szántód-rév keleti mólószárnyáról is elérhető egy nagyobb szabad vízterület.


Forrás: balatonihal.hu
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk