0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Egyéb

3D SUICIDE DUCK ÉS PATKÁNYUTÁNZAT

Ahogy tán már meg is szokhattuk, a Savage Gear újdonságai most is bombaként robbantak be a köztudatba! A kiskacsa- és patkányutánzatok, a Suicide Duck és a 3D Rad már most ismertek a legtöbb magyar pergető számára, de természetesen a márka 2017-es újdonságainak sora itt nem zárul le, számtalan új műcsali, horgászbot, aprócikk és kiegészítő érkezik az új évben! A 2017-es műcsalikból számos modell már most kapható nálunk is!
Az elmúlt év végén tesztelésre küldött példányokból teszthorgászainktól nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk. Az első szállítmánnyal érkezett darabok pedig 1-2 nap alatt el is fogytak. Most újra kaphatóak, de várhatóan ismét hamar elkapkodják.




SAVAGE GEAR 3D SUICIDE DUCK

A Savage Gear 2017-es újdonsága a 3D Suicide Duck. Ez a felszíni kacsa-utánzat hihetetlen nagy sikert ért el már megjelenése előtt: az európai EFTTEX kiállításon három díjat nyert: a legjobb új kemény testű műcsali, a legjobb innováció díja és a közönségdíj. Az amerikai ICAST kiállításon a legjobb kemény testű műcsali díját nyerte el.
Már megjelenése előtt is hatalmas érdeklődés kísérte hazánkban, hihetetlen nagy a kereslet ez iránt a teljesen egyedi műcsali iránt.
A 3D Suicide Duck két méretben kapható - 10,5 cm, 28 gramm, illetve 15 cm, 70 gramm. A műcsali teljesen a víz felszínén vezethető, méghozzá két különböző pozícióban: ha a kacsa csőréhez erősítjük a karabinert, laposabban úszik, erősebb fröcsköléssel, míg ha a mellén levő bekötőszembe csatlakoztatjuk a zsinórt, magasabbra emelt fejjel, kissé mélyebben pörgő lábakkal úszik.
A műcsali egy igazi kiskacsa 3D-s szkennelésével készült és élethű részletei mellett a mozgása is az igazi kiskacsáét utánozza: azt a viselkedést imitálja, amikor az anyjától lemaradt kiskacsa a víz tetején szinte futva próbálja utolérni a családját. Számos ragadozó halunk, elsősorban a csuka és a harcsa fogyasztja szívesen a víziszárnyasokat, de a Suicide Duck, pörgő, csobogó, bluggyogó lábaival egyéb ragadozókat is minden bizonnyal elcsábít majd.
A kiskacsa háti és hasi részén is elhelyezhetünk horgokat, így tereptől függően választhatunk az abszolút elakadásmentes kivitel (csak háti horoggal) és a biztosabb akadás (kéthorgos kivitel) között.
A 3D Suicide Duck-kal olyan szintre emelkedik a halfogás élménye, amely eddig nem volt elképzelhető!

A kacsát itt tudod megrendelni:
www.xfish.hu/webshop/termek/157770



SAVAGE GEAR 3D RAD PATKÁNYUTÁNZAT

A Savage Gear másik rendkívül nagy érdeklődést kiváltott újítása a 3D Rad patkányutánzat. Ez a műcsali két méretben: 20 cm, 32 gramm és 30 cm, 86 grammos kivitelben készül. A hossz a farokkal együtt értendő. A kisebbik változat egy süldő patkányt imitál, bármilyen átlagos pergető felszereléssel eldobható és vezethető, a nagyobbik már a kifejlettebb patkányt utánozza, a nagyobb csalik kedvelőinek ajánlott!
A 3D Rad megdöbbentően élethű: a 3D szkennelés eredményeképp minden apró részlet ki van dolgozva, még élethű szemeket és bajusszálakat is találunk a patkányon. A műcsali teste kemény, ellenálló ABS műanyagból készült, a közepe táján két ízesülés van közbeiktatva, amelyeket erős szalagok tartanak össze. Az ízek szerepe a még szabadabb, kígyózó mozgás elérése. A 3D Rad farka, lábai és fülei lágy, rugalmas gumiból készülnek, úgyhogy ezek plusz mikromozgásokat kölcsönöznek a patkánynak, a hosszú farok szabályosan kígyózik a test után. Az esetleges sérülések esetére egy tartalék farok van a műcsalihoz csomagolva, de vehető külön tartalék készlet ezekből a függelékekből.
A 30 cm-es változat két hármashoroggal szerelt, ennél a méretnél megvan a lehetőség a hármashorog hátra való szerelésének, a kisebb méret egy hasi hármashoroggal kapható.
Mindkét méret kétféleképpen erősíthető a zsinórhoz: ha a patkány szájánál levő bekötőszembe akasztjuk a kapcsot, a felszín alatt mintegy fél méterrel tudjuk vezetni a műcsalit, - megállítás után gyorsan a felszínre úszik - ha pedig a terelőnyelvhez akasztjuk a karabinert, a patkány teljesen a felszínen, a vizet tolva vezethető. Élethű formája és kígyózó, verető mozgása brutális kapásokat vált ki a ragadozókból, legyen az csuka, harcsa, feketesügér, balin vagy akár domolykó is!

Patkányokat itt tudod megrendelni:
3D PATKÁNYOK

Forrás: lanitex.hu
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk