0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Egyéb

EVA termékek a TopMix kínálatában

EVA azaz Etilén-vinil-acetát. Anyaga tiszta és csillogó, ellenáll a fáradás okozta repedésnek, UV sugaraknak, valamint nagyon jó vízálló képességekkel rendelkezik. Gyártanak belőle többek között csizmákat, cipőket, ernyőket, ponyvákat, és a horgászok legnagyobb megelégedésére természetesen táskákat. Lássuk mit is találunk ezekből a TopMix kínálatában.


Ha egy olyan praktikus hordozó eszközt keresünk aminél szempont a vízállóság, valamint hogy a benne tárolt felszerelést anélkül szállíthassuk, hogy a kellemetlen szagok zavarnák a velünk utazókat, csak EVA anyagú táskákat javaslok. Ezek a praktikus táskák 100% vízállóak. Ellenállnak a tűző nap sugarainak, de bírják a fagyos telet is. Szag áteresztő képességük szinte nulla, csak a cipzáras résznél surranhat án némi foszlány. TopMix saját márkás kínálatában háromféle terméket különböztetünk meg.


EVA termékek a TopMix kínálatából


1. EVA négyszögletes és kerek száktartó.
Horgászat után nem kell megvárni, hogy a vizes haltartó és merítőháló megszáradjon, és elviselni, hogy a büdös víz az autóba csöpögjön, vagy eltűrni a nedves szák nem igazán kellemes szagát. A száktartó használatával ezek a kellemetlenségek kiküszöbölhetők. A száktartó teljesen víz és szagmentes tárolást és szállítást tesz lehetővé. Belül két részre osztott, így a nedves háló mellett tárolt másik háló nem veszi át annak nedvességét. De akár merítőfejeket vagy rostákat is tarthatunk benne elválasztva a haltartónktól. Kívűl egy nagyméretű zseb biztosít további tárolási lehetőséget. Vigyázzunk, hogy a nedves, vizes haltartó hálót ne felejtsük benne hosszú ideig, mert a több napig nedvesen benne tárolt hálónak kinyitás után olyan elviselhetetlen szaga lesz, melyet csak rémálmunkban tudunk elképzelni. Szállítás után a vizes felszerelést terítsük ki, a táskát hagyjuk nyitva, szellőzni.
Méretei: 52*45*10 cm (négyszögletes) 45 átmérő * 10 cm (kerek)


EVA négyszögletes száktartó


2. EVA szerelékes táska
Ez a praktikus hordtáska megvédi a benne tárolt eszközeinket, ruháinkat a nedvességtől, de a benne tárolt folyadék sem tud kiszivárogni belőle, így akár az elvitelre szánt hal tárolására és szállítására is alkalmas. Fülei összekapcsolhatók, így nagyobb terhek esetén is kényelmes fogást biztosít. Széles vállpántot tartalmaz, így vállon átvetve akár pergető táskának is használhatjuk. Kialakítása révén akár több műanyag tároló rekesz befogadására is képes.
Méretei: 45*35*25 cm


EVA szerelékes táska


3. EVA keverő edény:
Személyes kedvencem ez a termék. A vízhatlan keverő edényen kívül még tartozéka további kettő darab, félkör alakú, benne elhelyezhető kisebb keverő/tároló edény. Alkalmas etetőanyag keverésére és tárolására, zárható fedelével pedig megvédi azt a kiszáradástól. A két kis edényben pedig további etetőanyagot, pelletet, kukoricát, élőanyagot tárolhatunk, melyeket az etetőkeverőben tárolt etetőanyag tetejére is elhelyezhetünk, ezeket fedelének lezárásával óvhatjuk azokat is a kiszáradástól, vagy a nap melegétől, illetve esőtől.
Méretei: 35 cm átmérő 30 cm magasság



EVA keverő edény és benne a tároló edények


De hogy né érezzék légből kapottnak azt a kijelentést, miszerint ezek a termékek 100% vízállóak, természetesen kipróbáltam vajon nagyon sok víznek is ellen tudnak e állni. Amikor ezek a képek készültek még 30 fok fölötti hőmérséklet volt, így nagyon nem esett nehezemre a "teszt". Gyermekeim több vödör vizet hordtak Rám és a táskákra, élvezték a vizeskedést, pláne hogy apát kellett lelocsolni. A táskákba papírt tettünk, hogy vajon bejut e a víz valahol, de pár kóbor csepp volt az összes eredmény. Kiválóra vizsgáztak, esőben, zivatarban és napsütésben is megállják a helyüket!




A szerelékes táskákat itt tudod megrendelni:
EVA SZERELÉKES TÁSKÁK

Varga János
TopMix Feeder Team
Forrás: topmix.hu
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk