0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
  • Imperial Baits  2016.07.03.

    Holt Tisza bűvöletében II. rész

    Utolsó Tiszai horgászatunk óta majd két hét telt el. Sajnos a vizsga időszak miatt nem tudtam lejutni a vízpartra, Máté barátom meg a jól megérdemelt nyaralását töltötte kedvesével. A mostani horgászatunk idejét már jó előre bevéstük a naptárjainkba június 30. és július 1. Sajnos az időjárás előrejelzést nézegetve nem éppen a legkecsegtettetőbb értékeket láttuk… 32°C napközben és éjszakára is 15-20°C jósoltak. Rengeteget beszéltünk a horgászat előtt, elhatároztuk, hogy mostani túrán megpróbáljuk az amurokat horogvégre csalni – mondván, hogy a ponty nem nagyon fog ilyen időben táplálkozni, mint később kiderült tévedtünk. A csalikat is próbáltuk az amurok ízléseihez igazítani, kicsivel több tigrismogyorót és magmixet vittünk magunkkal és a pop-up készletet is kibővítettük.
    Már az indulás előtti napon bepakoltam az autóba, hogy ezzel már ne kelljen reggel foglalkozni. 30-án reggel nagy lelkesedéssel ültem be az autóba. Oda érve barátomhoz gyorsan felpakoltunk a biciklikre és indultunk is a partra. Megérkezésünk után gyorsan felállítottuk a sátrunkat ki alakítottuk a táborhelyet és neki is láttunk az etetésnek és a helykeresésnek.
  • Xfish.hu  2015.09.24.

    SAVAGE GEAR 3D BLEAK GLIDE SWIMMER

    A Savage Gear mindig híres volt a jerk és swimbait műcsalijairól. A híres Deviator és Deviator Belly Up kifuttatásra került, a 2016-os évben számos új jerkcsali közeleg, addig is két kiváló, jól bevált műcsalit szeretnénk bemutatni.
  • Imperial Baits  2015.07.21.

    „Pimpes” kukorica

    Idén júniusban egy olyan tó partjára ülhettem le barátommal, amit utoljára 15-20 évvel ezelőtt telepítettek utoljára és azóta nem is horgászott rajta senki. Nem volt sok információnk a vízről így saját magunkra kellet hagyatkoznunk. Amit biztosan tudtunk,hogy „amurozni”szeretnénk ebben a rekkenő hőségben. Mikor meg érkeztünk a tóra egyből a helykereséssel kezdtünk, nem voltak biztatóak az első jelek 1,5-1,7 m víz plusz 60-70 cm lágy iszap. Találtunk egy két kő kemény platót a nádfal előtt és ezeket etettük meg otthon elkészített főtt kukoricával amit utána Carptrack Amino Liquidben hagytunk pár órát pihenni.
  • Sporthorgász Kft.  2015.07.17.

    Kárókatona-gyérítés

    Társaságunk kiemelt feladata a Tisza-tó halállományának védelme, melybe számos egyéb tevékenység mellett a túlszaporodott kárókatonák állományszabályozása is beletartozik. A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatósággal egyeztetve az idén is kérelemmel fordultunk a területileg illetékes természetvédelmi felügyelőséghez, és minden eddiginél több egyed kilövésére kaptunk engedélyt. Ez komoly előrelépés a korábbi évekhez képest, hiszen míg 2011-ben csak riasztásra kaptunk engedélyt, addig 2013-ban már 76 egyed kilövése valósult meg. Az engedélyek szerint kilőhető egyedek száma 2014-ben 150 volt, idén pedig már 200. A határozatokban megadott maximális mennyiséget mindkét évben kihasználtuk, ennek értelmében 2015-ben 200 egyed kárókatona került elejtésre.
  • Szakács Krisztián  2014.10.27.

    Így horgászom versenyen!

    Talán ez a téma azért is lehet érdekes, mert van aki versenyen is úgy horgászik, ahogy máskor. Ez igaz nagyjából rám is, hisz én hétköznapi horgászatokon is próbálok versenyszerűen horgászni, van mikor azért másképp teszek. Egy versenyt rengeteg előkészület előz meg, akár egy bevásárlás, akár az időjárás figyelés, hogy épp milyen körülményekre kell készülni. És egy versenyre ezért sem lehet igazán előre készülni, hisz az időjárás nagyon változékony. Ezért is van az, hogy több módszert kell kitalálni, begyakorolni. Én nálam egyébként a találgatás mindig télen történik. Ekkor tudok a legtöbbet gondolkodni, főként a horogkötések között. Ezeket mindig papírra vetem, aztán amikor vízpartokra jutok, elkezdem megvalósítani őket, pontosítani, és minél eredményesebbé tenni.
  • Gódor László  2014.04.20.

    Alaszkai kiskaland

    Sziasztok! Alaszka horgásztónál jártam a hétvégén, kislányommal , Illés Gábor csapattársammal és az ő családjával!
  • Atesz Attila Koczka  2014.02.11.

    Halak védelme II.

    Ebben az írásomban a merítőszák, merítőhálókról olvashattok.
  • Xfish.hu  2013.12.11.

    Mack2 francia boljis termékek megérkeztek!

    Tisztelt látogatóink!
    Örömmel számolunk be róla, hogy 2013 szeptemberétől kezdve az XFish Global Kft. is forgalmazza Magyarországon a népszerű Mack2 cég termékeit.

    A Francia gyártó több mint 20 éve gyárt kiváló minőségű horgász eszközöket, a pontyozók nagy megelégedésére.
    A fűzőtűtől kezdve a sátorig, az előkezsinórtól a horgászbotig minden megtalálható a kínálatban amire szüksége lehet a pontyozók táborának.
    Minden termék nagyon jó minőségű, és ami nagyon fontos, hogy az XFish igyekszik a Magyar horgászok lehetőségeihez igazítani az árakat!
    Reméljük, hogy jövőbeni vásárlóink elégedettek lesznek a termékek minőségével, és ár-érték arányukkal!

    A Xfish.hu webáruházban minden termék megtalálható, rövid szállítási idővel megrendelhető!

    Köszönjük bizalmukat!


    Keressen minket a facebookon, folyamatosan frissülő kínálattal, teszt csapatunk tapasztalatival jelentkezünk folyamatosan!
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk