0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Horgászvíz 2023.10.02.

    Halak a város szívéből bolognaival

    A belvárosi horgászatok nem mindig a kedvenceim, ugyanis szeretem a nyugalmat és a természet közelségét, de a viharos előre jelzések miatt nem akartam egy masszív dagonyát az ártéri erdőben. Korán indultam a várost ketté szelő folyóhoz, ami nem más, mint a szőke hölgy valódi nevén a Tisza.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Horgászvíz 2017.11.10.

    Nógrád vizei 1.rész

    Horgászataim alkalmával sokat tűnődöm azon, hogy kedvenc horgászvizeimet miért nem ismerik és látogatják idegen horgászok. A vizek minősége kis túlzással tökéletes, halállományuk bőséges, a táj ahol elhelyezkednek pedig mesébe illő. Akkor mégis mi lehet a probléma amiért a vizek nem ismertek? A válasz nem más mint az, hogy sajnos az Észak-Magyarországon elhelyezkedő Nógrád-megye nagy távolságra van sok horgásztársnak, így inkább előnyben részesítik a Közép-Magyarországon elterülő, könnyebben megközelíthető horgászvizeket.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Horgászvíz 2017.07.10.

    BUGASZEGI HORGÁSZTÓ

    Somogyi paradicsom. Így is hívják a horgászok egymás közt a Somogy megyében, Balatonboglár határában található gyönyörű, 25 hektáros vadregényes horgászvizet. A tó kiemelkedő ragadozó hal álománnyal bír, melyet a Dél-Balatoni Sporthorgász egyesület folyamatos telepítésekkel pótol is.Az idelátogató horgász aki a ragadozó halak, illetve a pergetés szerelmese, biztosan nem távozik üres kézzel, illetve maradandó élmények nélkül.
  • Xfish.hu  Horgászvíz 2017.05.08.

    Abonyi Egyesületi Horgászvíz

    Pest megye és Jász-Nagykun-Szolnok megye hátárán helyezkedik el Abony városa és az Abonyi Egyesületi Horgászvíz. Régi múltra visszatekintő vízrendszer számos halfajtának ad otthont. A tó környezete rendezett és folyamatosan folynak rajta az infrastrukturális fejlesztések.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Horgászvíz 2017.03.28.

    Megújul a tó környéke

    Csepreg - A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége csaknem 110 millió forintot nyert egy pályázaton. Ebből az összegből a megyében nyolc tó környezete újul meg, köztük a csepregi Téglagyári-tóé is.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Horgászvíz 2017.03.20.

    HAZÁNK LEGJOBB HORGÁSZHELYEI!

    Lássunk néhány igazi horgászparadicsomot, ahol biztosan görbül a bot!
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Horgászvíz 2016.12.28.

    PROFESSZIONÁLIS HORGÁSZTATÁS A BALATONON. SZENVEDÉLY, KALAND, HALAK

    Balaton Fishing Kft. Magyarországon elsőként adott lehetőséget azon szigetszerűen működő horgásztatással foglalkozó embereknek, akik professzionálisabb háttérrel szerették volna folytatni azt a lelkiismeretes munkát, amit már évtizedek óta eredményesen végeznek.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Horgászvíz 2016.08.23.

    BEMUTATJUK A BÁLINT TAVAT, AMI SZERBIÁBAN TALÁLHATÓ

    Bene Gábor rövid írásában bemutatja a Bálint tavat.
    A Bálint tó Jezero a magyar-szerb határtól mindössze pár kilométerre fekszik. Csendes és nyugodt környezetben horgászhattok itt. A tó végleges formáját és nagyságát 2010-ben érte el. Akik kedvelik az angol típusú tavakat, azoknak a pecásoknak különösen ajánljuk. A víz egy 3,7 hektáros területen fekszik, amiből 2,8 hektár a vízfelület. Az átlagmélység 2,5 méter, a vízmélység 1,5 és 3,5 között mozog.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Horgászvíz 2016.02.01.

    A VELENCEI-TÓ HORGÁSZATI JELENE

    A Velencei-tó a Balaton és a Tisza-tó után Magyarország harmadik legnagyobb tava, melynek 23 km2-es területéből 10 km2-t borítanak nádasok. A tó hossza 10 km, legnagyobb szélessége 3,5 km, átlagos vízmélysége 1,6 méter, partvonalának hossza 28,5 km.
    A tó természetes halprodukciója gazdagabb, mint a Balatoné, ennek következtében rövid időn belül jó horgászvízzé vált, amikor 1974-ben a korábbi halászati hasznosítás megszűnt, és a tó hasznosítói a horgászok lettek...
  • Atesz Attila Koczka  Horgászvíz 2014.03.02.

    Eldorádó Horgásztó Jásztelek

    2013.as évemben nagyon sokszor ellátogattam erre a varázslatos környezetben lévő kis tóra,engedjétek meg hogy nektek is bemutassam néhány mondatban!
  • Xfish.hu  Horgászvíz 2014.01.28.

    Csépai Bojlis Pálya

    A Kinizsi Horgász Egyesület 2006 március 15-től megnyitotta bojlis vizét.
    A Csépai bojlis pálya Csongrád megyében található.
    Megközelítés Csongrád felől a fahídon keresztül, vagy 44-es útról Csépa felé.
    Jellege:
    -Ősi Tisza-holtág.
    -Mérete:8-10ha
    -Szélessége:kb 100-120 méter vízállástól függően.
  • xfish Magazin  Horgászvíz 2013.10.08.

    Bemutatkozik a Fish Aréna horgásztó!

    A tavalyi évben nyitotta meg kapuit a Lajosmizse mellett található Fish Aréna horgásztó. A Budapesttől 70 km-re fekvő tavat az M5 autópályán tudjuk legkönnyebben elérni. Kecskemét előtt a 73-as km. kőnél kell lejönni az autópályáról, majd Lajosmizse felé fordulva kell tovább haladni. Kb. 1 km után az út jobb oldalán elhelyezkedő Csordás közértnél jobra fordulunk. Innen megyünk egészen, míg meg nem látjuk bal oldalt a Haldorádó tavat. Itt jobra fordulva pár 100 méter után a bal oldalon pillantjuk meg a körbekerített Fish Aréna tavat.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk