0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Év eleji akciók Horgászruha akció

Nyitólap Kategóriák WebáruházHorgászbot Legyező Dam Backbone Fly Legyező Bot 2.40 M / #4/5

Dam Backbone Fly Legyező Bot 2.40 M / #4/5

- 10 %
-955 Ft
Dam Backbone Fly Legyező Bot 2.40 M / #4/5
Kategória: Horgászbot > Legyező
Cikkszám:d2373245dam
Most csak:
(27 EUR)
régi ár: 9 540 Ft
1 év garancia
Elfogyott
A Dam Backbone Fly Legyező Bot 2.40 M / #4/5 készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Termékismertető Értékelés
A DAM BACKBONE FLY legyező horgászbot TC24 karbon alapanyagból készül, mely alapanyag különlegessége a térhálós szerkezete, azaz a karbon szövet szálai vízszintesen, függőlegesen, váltakozva lettek több rétegben extrém 24 tonnás nyomáson összepréselve. A bot súlya így sokkal kisebb, mint a hasonló árú, de nehezebb és lágyabb akciójú üvegszálból készült botok súlya. A bot gyűrűzése erőteljes, kéttalpas. A DAM BACKBONE FLY bot 2 részből áll, kényelmes fogást biztosító parafa nyéllel van szerelve. A bot külső megjelenésre letisztult, elegáns. Az orsótartó ABS grafit alapanyagból készült, azonban a legfontosabb részek mint az orsó talpát rögzítő gyűrűk fém külső vázzal lettek megerősítve.

Hossza:2,4m
Súlya:89gr
tagok száma:2
Gyűrűk száma:7+1
Dobósúly:"4-"5
Szállítási hossz:1,24m
Mennyiség:1db
Dam Backbone Fly Legyező Bot 2.40 M / #4/5

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más Xfish látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

Kiváló

Átlagos
Elmegy
Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattinst az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk