0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Év eleji akciók Horgászruha akció

Nyitólap Kategóriák WebáruházHorgász Orsó Hátsó fékes orsók Dam Quick Camaro 660 Rd - Hátsó Fékes Orsó

Dam Quick Camaro 660 Rd - Hátsó Fékes Orsó

- 10 %
-920 Ft
Dam Quick Camaro 660 Rd - Hátsó Fékes Orsó
Cikkszám:d1168660dam
Most csak:
(26 EUR)
régi ár: 9 190 Ft
1 év garancia
Elfogyott
A Dam Quick Camaro 660 Rd - Hátsó Fékes Orsó készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Termékismertető Értékelés
QUICK CAMARO RD hátsó fékes orsó. A DAM CAMARO hátsó fékes orsó már az újgenerációs, úgynevezett kompakt orsók egyik kiemelkedő képviselője. Nagy méretválasztéka miatt sok horgászati módszerhez is használható: match horgászat, bolognai horgászat, pergető horgászat, feeder horgászat, pontyozó horgászat. Ez elmúlt évek igazolták a DAM elképzelését és technológiai megbízhatóságát ebben a kategóriában is, hiszen évente nagyon sok és egyre több CAMARO orsót vásárolnak és használnak országszerte (saját adat www.dammad.hu) horgászok. Ez nem is meglepő, hiszen megbízható, kiforrott és modern technológiát csomagolt a DAM modern köntösbe. Az orsót kézbe véve és meghajtva pozitív meglepetés éri használóját, a mivel ebben az árkategóriában nem jellemző a hihetetlenül sima, egyenletes futású az orsó. A többéves gyártás tapasztalat és a minőségi alapanyagok széleskörű használata garantálja a minőséget. A horgászorsó minden alkatrésze kiváló minőségű alapanyagokból készült: többek között az 5 db rozsdamentes porvédett acél csapágy, az azonnali visszaforgás gátló csapágy, az erős, ütésálló ABS-Grafit orsóház, ütésálló ABS-Grafit rotor, az orsó duplán bevonatolt alumínium dobja, a mikró állítható nagy-lamellás hátsó fékrendszere, a horgászzsinór csavarodását gátló görgő, az S-CURVE dobemelő rendszere, rozsdamentes acél főtengelye, EVA alapanyagú hajtókar fogantyúja, és fém CNC hajtókarja.

Méret:60
Caapágyszám:5+1
Orsó súlya:389g
Zsinórkapacitás:220m/0,40mm
Színe:kék
Fékrendszer:RD
Dob:fém
Pótdob:-
Orsóház alapanyaga:ABS/grafit
Áttétel:5,5:1
Mennyiség:1db
Dam Quick Camaro 660 Rd - Hátsó Fékes Orsó

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más Xfish látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

Kiváló

Átlagos
Elmegy
Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattinst az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk