0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Szezonkezdő akció Thermo ruha akció

Nyitólap Kategóriák WebáruházHorog Feeder horog Haldorádó Pellet Hook - 10

Haldorádó Pellet Hook - 10

Haldorádó Pellet Hook - 10
Kategória: Horog > Feeder horog
Cikkszám:HOR02775HALD
(3.1 EUR)
1 év garancia
Kiemelve
Elfogyott
A Haldorádó Pellet Hook - 10 készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Termékismertető Értékelés
A pelletes horgászat térhódításával óriási lendületet kapott az összes, ehhez szükséges minőségi kiegészítő gyártása is. Azonban mind a mai napig nagyítóval kell keresni a speciális pellet horgokat. Megsokalltuk, hogy mindig valamilyen más technikához és csalihoz bevált horogra kellett ráerőltetni a pellet csalit. A Haldorádó Feeder Team több éves szakmai tapasztalata biztos garancia arra, hogy olyan horgot tárjunk elétek, amely garantáltan alkalmas a kiszemelt célra. A Haldorádó Pellet Hook a pellettel történő tökéletes és könnyű csalizást biztosítja.Hogyan kell használni?Ezt a horgot azoknak készítették, akik nem a horogra teszik a csalit. A Pellet Hook tulajdonképpen egy speciális csali rögzítési módot tesz lehetővé. Ekkor a csali nem hagyományos módon, vagy hajszálelőkével kerül rögzítésre, hanem a horog szárától induló zsinórra felfűzött fém karikába csatlakozik. (Lásd további képeken!) Ebbe a kis karikába egy szilikon csaligyűrű (baitbands) segítségével lehet a pelletet horog mellé rögzíteni. Az egész módszer lényege abban áll, hogy, először is itt sokkal kisebb horgot használhatunk biztosabb akadás mellet, másodszor pedig a csali pontosabban - szorosabban - helyezhető el és mégis (a kis karikának köszönhetően) szabadon mozog. Nagyon fogós módszer, érdemes kipróbálni!Haldorádó Pellet Hook jellemzői- Ideális horogtípus, amely során tökéletes összhangban van a szár hossza és az öböl szélessége.- A könnyed behatolást a rendkívül hegyes és tartós horoghegy garantálja.- A hosszú fárasztások során fellépő kellemetlen halvesztést (lefordulást), az optimális méretű horogszakáll meggátolja.- A horog – a hasonló D-ring horgokhoz képest – meglepően vékony és könnyű, amely tökéletes összhangban van a kicsi csalikhoz is.- Annak ellenére, hogy nem egy vastag húsú "szalmahúzó kampó", mégis nagyon erős és acélos horog, amely biztosíték arra, hogy akár egy kapitális pontyot is gond nélkül kifoghassunk vele!- Ideális méretű a horog szárán rögzített fém karika, még a kisebb horgokon is!- Nagyon szépen, igényesen van felkötve a karika.- Olyan vékony damillal van felrögzítve a kis fém karika, hogy alig látható, egyáltalán nem zavaró.- Füles horog, könnyen egyszerűen (palomár csomóval) köthető.- A húsos szújú halakhoz: ponty, amur, márna, compó horgászata során különösen ajánlott.- 6 különböző méretben: 1, 2, 4, 6, 8, 10 készül.- Végre olyan kis méretekben is elérhető, amely eddig sehol nem volt kapható!

Haldorádó Pellet Hook - 10

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más Xfish látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

Kiváló

Átlagos
Elmegy
Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattinst az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk