0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Szezonkezdő akció Thermo ruha akció
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Teszteltünk

Carp Zoom POP-UP Bojlik (16MM)

A fent említett termékcsaládból 3 fajtát használtam az elmúlt 1 évben.
Vaníliásat , tigrismogyorósat és az epres-halas ízesítésűt .

Fogósságuk számomra megkérdőjelezhetetlen a már megnevezett tavakon, de a tigrismogyorósat inkább a lehűlő időszakban tapasztaltam eredményesebbnek.

Kezdjük rövid ismertetővel ezt a cikket.
A mérete 10mm-16mm között van ennek a terméknek, az ízesítésük legalább 30 féle .
Formája már-már hihetetlenül gömb, anyagminősége is kiváló. Könnyen feltűzhető de ennek ellenére tökéletesen tartja magát a hajszál előkén.
Eddigi tesztelés alatt egyetlen darab volt ami szétesett fűzés közben. De a nagy számok törvénye alapján ez teljes mértékben belefér.

Hosszú órák múlva is megfelelő állapotban van a csali a vízből való kitekerés után és az illóanyagok sem tűnnek el. Még a büdösebb, iszapos területről kivett csalin is éreztem a vaníliát. A tigrismogyrós volt a legmegfelelőbb minőségű a hosszú, vízben töltött idő után, ugyanolyan illata volt a csalinak mint amikor feltűzésre került.
Az eper-hal ízesítésűnek huzamosabb vízben töltött idő után már csak a halas-büdös aromája maradt meg.
Az epres-halas változatnak két alkalommal a nagyobb bajuszú kollégák sem tudtak ellenállni, ezért ennek a tesztelése kicsivel rövidebb ideig tartott.
A másik két verzióval 20-nál is több alkalmat horgásztam végig. A teljesség igénye nélkül sorolnék fel a fogott példányokból ; Ponty : 4 kg, 6,7 kg, 8,2 kg , 13,45 kg . Amúr : 9,5 kg, 17,37 kg.

Az esetek többségében csak önállóan csaliztam ezekkel a termékekkel, változóan vagy a teljes horogelőke hosszában lebegtetve vagy pedig balanszolva egy mini ólommal.
Néha egy kis (8mm) halibut pellettel kombináltam, persze ízvilágban hozzáillővel.
A minősége ezeknek a termékeknek véleményem szerint kiváló és az illóanyagok mértékéből hosszabb idejű állás után sem veszít. Megéri beruházni nagyobb készletre ezekből a bojlikból, az eredmények nem fognak elmaradni.
Forrás: Saját tapasztalat
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk