0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Karácsonyi akciók Thermo ruha akció

Nyitólap Kategóriák WebáruházHalradar - GPS Humminbird 1158 Cx Combo Halradar - Külső Gps

Humminbird 1158 Cx Combo Halradar - Külső Gps

Humminbird 1158 Cx Combo Halradar - Külső Gps
Kategória: Halradar - GPS
Cikkszám:597334humminbird
(1364.5 EUR)
1 év garancia
Elfogyott
A Humminbird 1158 Cx Combo Halradar - Külső Gps készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Termékismertető Értékelés
A Humminbird 1158c Combo halradar és GPS egyben. A Humminbird csúcskategóriás modell családjába tartozik. Az 1158c Combo készülék a hagyományos halradar megjelenítés mellett, teljesen új dimenziók tárulnak fel a használata során. Ez a képernyőméret már tényleg megegyezik egy kisebb méretű Tv-jével. Fő funkciója a GPS megjelenítés, ami egyben egy hajózási térképrajzoló és útvonal követő. A képernyőn megjelenő térkép akár madártávlati funkcióban is használható, ami a 3 dimenziós megjelenítésre szolgál. A képernyő színvilága tetszés szerint beállítható, többféle színséma közül lehet választani. A képernyő megjelenítését saját magunknak tudjuk beállítani. Részletes képernyőjének és a nagy teljesítményű jeladójának köszönhetően minden apró tárgyat és halat érzékel a hajónk alatt. Elsősorban hajósoknak ajánlott a 858c Combo modell, vagy azon horgászoknak, akik hajóval rendelkeznek, mert a nagyméretű képernyő elsősorban beépíthető modell. A GPS jelvevő-egység nem a képernyőbe van beszerelve, hanem hat méteres kábelen található, amit hajónk tetejére lehet fixen felszerelni. A 858c Combo modell térképszoftver kezelésére alkalmas. Bárhonnan, bármikor visszatalálunk a kedvenc horgászhelyünkre. A nagy képernyőnek és a sok színnek köszönhetően az apró tárgyakat is jól láthatjuk. Halradar funkciója a hagyományos módon, nem fotóminőségben dolgozik. Érzékenységének köszönhetően a vízmélységet 10 cm-es pontossággal méri. Mélyvízekben, akár tengeren is használható. Állókép funkcióval is rendelkezik, aminek a segítségével a víz alatti világ részletesebben elemezhető. Az Echo ablak azonnali jelelemzést jelenít meg. Az X-Press menürendszer segítségével a legfontosabb menüpontok egy gombnyomásra elérhetőek. Útinapló vezetésére is alkalmas, ami egy hajósnak fontos tényező, hiszen méri a megtett utat, az átlag sebességet és az eltelt időt.

Képernyő felbontása:600 x 800 pixel
Kép megjelenítés:65.000 szín, osztott képernyő, 3 dimenziós gps megjelenítés
Működési frekvencia:200/83 kHz
Látószög:20/60 fok
Maximális mélységmérés:450 m
Kijelző jellemzője:16:9 színes TFT
Kimeneti teljesítmény:1000 Watt (RMS), 8000 Watt (csúcs)
Képernyőméret:26 cm képátló
Menürendszer:egyszerű menükezelés
Halak megjelenítése:halsarló és halpiktogram
Hőfok:jeladóba épített vízfelszíni hőmérsékletmérés
Világítás:több fokozatú ledes háttérvilágítás az éjszakai használatra
Riasztás:hal-sekély és mélyvízi-akkumulátor feszültség, érkezési, horgony elmozdulás, útról való letérés
Beállítások:nagyítás, érzékenység és hatótávolság beállítás, képernyő nézet és képernyő sebesség beállítás, gyors menürendszer
Víz és ütésállóság:Víz és koccanás álló kivitel
Mértékegységek:Metrikus
Jeladó:testbe vagy fartükörre szerelhető
Tápfeszültség:10-20 VDC
Nyelv:20+Magyar
Kivitel:Fix rögzítésű
Sebességmérés:gps-en keresztül
útpontok száma:2750
útvonal száma:45

Humminbird 1158 Cx Combo Halradar - Külső Gps

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más Xfish látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

Kiváló

Átlagos
Elmegy
Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattinst az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk