0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Szezonkezdő akció Thermo ruha akció

Nyitólap Kategóriák WebáruházHorgászbot Feeder bot Kamasaki Pellet Feeder Bot 3,90M 80-150G

Kamasaki Pellet Feeder Bot 3,90M 80-150G

- 10 %
-1 349 Ft
Kamasaki Pellet Feeder Bot 3,90M 80-150G
Kategória: Horgászbot > Feeder bot
Cikkszám:14079390kama
Most csak:
(38.2 EUR)
régi ár: 13 490 Ft
1 év garancia
Az utóbbi hét napban 1 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket.
Népszerű termék
Elfogyott
A Kamasaki Pellet Feeder Bot 3,90M 80-150G készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Termékismertető Értékelés
Ha a meghorgászni kívánt horgászterület messze helyezkedik el, netán a kiszemelt célhalakat egy nehezen megdobható akadékos nádöbölbe reméljük, akkor a Kamasaki Pellet Feeder egy tökéletes választás lehet. Merev botgerince a vastag falvastagságnak köszönhető, mind emellett a finom és érzékeny rezgőspicc az üvegszál hajlékonysága révén minden apró kapást közvetít annak ellenére, hogy egy igazi távdobó botról beszélünk. A gyűrűkiosztása optimálisan osztja el a terhelést az egész bottesten, ezáltal kiküszöbölődik a bottörés mind dobásnál, mind komolyabb hal fárasztásánál. Ajánlott zsinórvastagság: 0,20-0,22mm
Kamasaki Pellet Feeder Bot 3,90M 80-150G

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más Xfish látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

Kiváló

Átlagos
Elmegy
Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattinst az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk