0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Nyárutó, őszi akciók Thermo ruha szettek

Nyitólap Kategóriák WebáruházHorgász szék, ágy Ágy Nash Indulgence Ss3 Wide 4 Season Ágy + Hálózsák

Nash Indulgence Ss3 Wide 4 Season Ágy + Hálózsák

Nash Indulgence Ss3 Wide 4 Season Ágy + Hálózsák
Kategória: Horgász szék, ágy > Ágy
Cikkszám:t9402_nash
(460.7 EUR)
1 év garancia
Elfogyott
A Nash Indulgence Ss3 Wide 4 Season Ágy + Hálózsák készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Termékismertető Értékelés
Jobb a deréktartás, kiküszöbölt megereszkedés.
Ez egy olyan Sleep System sorozat, ami egy 4 évszakos hálózsákkalvan ellátva, olyan horgászok számára, akik nem a legnagyobbmínuszokban szeretnének horgászni, de egy nagyon kényelmes,kompakt rendszert szeretnének.
Új kerettel és zsanér konfigurációval tervezték, tartalmaz egy nagyonvastag szivacsos matracot, ami peachskin belsővel van ellátva éskörbe cipzárral. A két belső oldalon pedig testmelegítők vannakbeépítve, amik még jobban benttartják a hőt. Ezeknek köszönhetőenkényelmesen tudsz pihenni ha hosszabb horgászatokra mész, vagyha fontos, hogy kipihend magad, mert a horgászatból egyenesendolgozni mész.Választható két pár lábas SS2 verzióban vagy három pár lábas SS3 ésSS3 Wide (széles) verzióban. Így mindenki a sátrához és a horgászathosszához tud ágyat választani. Mindegyik 4 évszakos modellkompatibilis a Summer Shroud-dal, a Winter Shroud-dal, a MattressSheet-tel és az Indulgence Pillow-val.A magasabb pontyhorgászok kérésére a négy pár lábas SS4 és SS4Wide 4 Season Sleep System-ek hosszabb matraccal és kerettelvannak ellátva, valamint hosszabb lábakkal, amiknek köszönhetőentöbb felszerelésünk is elfér az ágy alatt. Ugyanazokat a dolgokattartalmazza, mint az SS2 és SS3 modellek, csak a magasabbpontyhorgászoknak tervezték őket. Mindegyik modellhez tartozik egyállítható derékmerevítő, aminek köszönhetően a matracunkat a sajátkényelmünkhöz alakíthatjuk.

Termék információ
-- Továbbfejlesztett 4 évszakos cipzáros takaró, Nash testmelegítőkkel-- Az új váz és az új zsanér konfiguráció, csökkentette a szállítási méretet-- Az SS4 modelleknél hosszabb a matrac és magasabb a váz, hogy amagasabb horgászok számára is kényelmes legyen-- Extra vastag peachskin takaró és szivaccsal töltött kényelmes matrac-- A középső deréktámasz megfelelő alátámasztást biztosít-- Matrac alatti tépőzár, hogy könnyen fel tudjuk tenni az IndulgenceMattress Sheet tisztasági lepedőt-- Mindkét oldalon hálós zseb a telefonnak, vevőegységnek vagy akulcsoknak-- Elasztikus fülek az opcionális Indulgence Summer Shorud, Winter Shroudés Párna gyors rögzítéséhez-- Dupla, oldalsó hevederek, amiknek köszönhetően lapos állapotban lehetszállítani-- Mozgatható sártalpak leszúrólyukakkal ellátva 
SS2
SS3
SS3 Wide
SS4
SS4 Wide


Mattress Dimensions (cm)
207 x 78
207 x 78
207 x 95
216 x 78
216 x 95


Weight (kg)
13.5
14.7
16.4
16.1
17.5


Leg Height (cm)
21-27
32-42
32-42
38-52
38-52
Nash Indulgence Ss3 Wide 4 Season Ágy + Hálózsák

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más Xfish látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

Kiváló

Átlagos
Elmegy
Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattinst az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:
Videók

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk