0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Szezonkezdő akció Thermo ruha akció

Nyitólap Kategóriák WebáruházÓlom Mélységmérő Top Mix Fenékmérő Készlet 3 Db/Cs

Top Mix Fenékmérő Készlet 3 Db/Cs

Top Mix Fenékmérő Készlet 3 Db/Cs
Kategória: Ólom > Mélységmérő
Cikkszám:860TOPM
(2.3 EUR)
1 év garancia
Elfogyott
A Top Mix Fenékmérő Készlet 3 Db/Cs készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Termékismertető Értékelés
A vízmélység pontos, precíz bemérésére szolgál. A horgot be kell akasztani a fülbe, majd a teflon cső felhúzásával rögzíteni. Ha nem a horoghoz akarjuk a feneket mérni, akkor a teflon csövet lejjebb húzva, a fül kampójánál fogva a fenékmérőt akasszuk a jelző ólom, vagy a főólom fölé és úgy mérjük be a vízmélységet.

A készletben 3 db különböző súlyú fenékmérő található, 5 - 10 - 20 gr-os méretben. Az 5 grammos elsősorban match és spicc botos horgászatnál javasolt a vízmélység pontos beállításához. A 10 gr-os finomabb felszereléseknél, iszapos fenéknél és alacsony vízmélységnél, a 20 gr-os mélyebb vizeknél, vagy folyó vízen célszerű.

A fenékmérő készletben 3 db tartalék teflon cső is található.
Top Mix Fenékmérő Készlet 3 Db/Cs

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más Xfish látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

Kiváló

Átlagos
Elmegy
Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattinst az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk