0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Év eleji akciók

Nyitólap Kategóriák WebáruházBojli készítés Bojli Mix, bázis mix Imperial Baits Elite Mix 2 kg bojli mix

Imperial Baits Elite Mix 2 kg bojli mix

Cikkszám:BMX00130IMP
(24.9 EUR)
Szállítási idő: 1-3 nap
1 év garancia
Készleten
A Max Nollert és csapata által kifejlesztett Imperial Boilimixek teljes körűek és természetesek. A vonzóerő és a táplálék szempontjából valóságos forradalmi újításnak számít. Ezek a keverékek az ultimatív csali keresésére használt beható tanulmányok eredményei. Első osztályú lisztekből állnak, a mixek garantálják a kerek és erős bojlikat (Lactalbumin, Eggalbumin), valamint a legmagasabb hatóerőt a kifogásnál. Már most sok európai pontyhorgász esküszik az Imperial Formula szerint előállított mixekre, bojlikra és adalékokra. A mix nagyon jól emészthető és ponty csaliként beetetés nélkül is mindig és mindenhol nagyon gyors sikerekhez vezet.

Az Imperial Baits 2008-as újdonsága az ELITE széria! A GLM (zöldajkú kagyló) kivonatot tartalmazó büdös jellegű termékek rendkívűl fogósnak bizonyultak a tesztek során.

A túlhorgászott vizeken csak különleges csalival érhetünk el sikereket! A nagy nyomás alatt lévő horgászvízeken olyan keverékre van szükségünk, amely még a legóvatosabb pontyokat is kapásra ingerli. Az Imperial Baits 2008-as újdonsága az ELITE termékcsalád. Az ELITE mix Carptrack halliszt alapú, Carptrack InP (6%) adalék és tiszta GLM (zöldajkú kagyló) por (3%) hozzáadásával készült. Ezenkívűl a hozzáadott Carptrcak Proteinkoncentrátum teszi igazi nagyhalas termékké!

Kiszerelés: 2 kg

Bojlirecept:

Carptrack Elite Mix
Carptrack Elite Flavour 6 ml / kg
Carptrack inL 12 ml / kg
Carptrack Liquid Amino 12 ml / kg
Carptrack Essential Oil Black Pepper – original aus Indien 1,5 ml / kg
Carptrack NHDC – das Original 3,5 ml / kg
Imperial Baits Elite Mix 2 kg bojli mix
Kattinst az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el: