0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Akciós ajándékötletek

Nyitólap KategóriákBojli készítés Bojli Mix, bázis mix

Imperial Baits Elite STRAWBERRY Mix 2 kg bojli mix

Imperial BaitsImperial Baits
Cikkszám:BMX00132IMP
Most csak:
(18.8 EUR)
régi ár: 6 299 Ft
Szállítási idő: 1-3 nap
Készleten
A Max Nollert és csapata által kifejlesztett Imperial Boilimixek teljes körűek és természetesek. A vonzóerő és a táplálék szempontjából valóságos forradalmi újításnak számít. Ezek a keverékek az ultimatív csali keresésére használt beható tanulmányok eredményei. Első osztályú lisztekből állnak, a mixek garantálják a kerek és erős bojlikat (Lactalbumin, Eggalbumin), valamint a legmagasabb hatóerőt a kifogásnál. Már most sok európai pontyhorgász esküszik az Imperial Formula szerint előállított mixekre, bojlikra és adalékokra. A mix nagyon jól emészthető és ponty csaliként beetetés nélkül is mindig és mindenhol nagyon gyors sikerekhez vezet.

Hosszas várakozás után megérkezett a hazai piacra is ez a fantasztikus csali. Híre megelőzte, mert fantasztikus fogások és pontyok kísérték útját. Egy olyan fantasztikus egységet sikerült kikisérleteznie Max Nollertnek és csapatának, ami méltán számíthat Magyarországon is fantasztikus sikerekre és fogásokra. Az ELITE mix karakteres büdös, kagylós illatát nagyon fogékonnyá és csodálatos csalivá emeli az eper zamata és illata, íze. Ki kell próbálni, mert a "döglött" vizek is megnyílnak ezen csali hatására.

Próbáljátok ki és reméljük, hogy ti is fantasztikus fogásokkal gazdagodtok. Bojli, dip, pordip és mix, valamint half & half is tartozik a családhoz.Ajánlott recept:

Carptrack Elite Strawberry Mix
Carptrack NHDC – das Original 5 ml / kg
Carptrack Liquid Amino 18 ml / kg
Carptrack inL 18 ml / kg
Carptrack Eite Strawberry Flavour 5 ml / kg
Imperial Baits Elite STRAWBERRY Mix 2 kg bojli mix
Ajánlott keresési kifejezések