0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Akciós ajándékötletek

Nyitólap KategóriákHorgász szék, ágy Szék

DELPHIN GS Karfás horgász szék

DelphinDelphin
Cikkszám:410100052delphin
Most csak:
(50.7 EUR)
régi ár: 17 413 Ft
Szállítási idő: 1-3 nap
Készleten
Delphin GS karosszék egy alap modell a Delphin-től. Minden megvan benne amit egy jó minőségű széknek tudnia kell. Erős, masszív felépítése biztosítja a kényelmes ülést még a nehezebb horgászok számára is. Széles karjai még kényelmesebbé teszik a széket, a matrac kétféle anyagot ötvöz: egy igen ellenálló és könnyen tisztítható anyagot az ülő részen, és egy puha gyapjú anyagot a fejtámlánál, mely biztosítja a kényelmes ülést. Szabályozás nélküli szék, melyet erős elemekkel helyettesítettek, ez csökkenti a sérülés veszélyét és pusztíthatatlan társsá varázsolja!

Műszaki paraméterek:
Terhelhetőség: 110 kg
Ülőrész mérete: 45 x 50 cm
Háttámla magassága: 55 cm
Ülőrész magassága: 30–45 cm
Tömeg: 4,5 kg
Szállítási méret: 70 x 60 x 15 cm

Delphin armchair GS is a basic model made by Delphin offers anything that good and high-quality chair should have. Its strong and massive construction ensures comfortable sitting even for heavier anglers. Its wide handles makes the chair even more comfortable and the mattress connects two types of cloth, one really resistant and easy to clean cloth in the sitting part and the other soft fleece cloth in the head part of the car that ensures really comfortable sitting. According to its measures it belongs among lower ones, but it is advantage when going for a short trip due to its great transport size. The chair is without a regulation which is replaced by a strong barrier which lowers the possibility that the system gets damaged and it makes it to be an undestroyable companion!

Technical parameters:
Bearing capacity: 110kg
The size of the sitting part: 45x50 cm
The height of backrest: 55 cm
The height of the sitting part: 30-45 cm
Weight: 4,5kg
Transport size: 70x60x15cm
Habár a GS szék a Delphin márka alapmodellje, egy jó és minőségi szék által kínált összes előny megtalálható benne. Erős szerkezete nehezebb horgászok számára is kényelmes ülést nyújt. A nagyobb kényelemről a széles karfák gondoskodnak. A matracot 2 fajta anyag köti össze. Az ülőrész és a háttámla ellenálló és könnyen tisztítható anyaga, valamint a fejrész puha fleece anyaga, amely példátlan kényelmet garantál. A szék méretét tekintve az alacsonyabbak közé tartozik, ami azonban előnnyé válik a rövid távú víz melletti tartózkodások esetében, amikor a nagyszerű szállítási mérete miatt válik győztessé. A szék szabályozás mentes, amit azonban fix ütköző vált fel, amely jelentősen csökkenti a rendszer károsodásának esélyét, így a széket elpusztíthatatlan társsá teszi!

DELPHIN GS Karfás horgász szék
Ajánlott keresési kifejezések
Videók