0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Őszi akciók Horgászruha akció

Nyitólap Kategóriák WebáruházHorgászbot Bojlis horgászbot Delphin KONGO 390cm/3,50lbs/3 part - bojlis pontyozó horgászbot

Delphin KONGO 390cm/3,50lbs/3 part - bojlis pontyozó horgászbot

- 10 %
-1 688 Ft
Cikkszám:121208393delphin
Most csak:
(49.2 EUR)
régi ár: 16 877 Ft
1 év garancia
Elfogyott
A Delphin KONGO 390cm/3,50lbs/3 part - bojlis pontyozó horgászbot készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Termékismertető Értékelés
A Delphin KONGO egy 3-részes pontyozó bot, karbon testtel parabolikus „C“ akcióval. Gyakran nevezik „játékosok” botjának. A KONGO-val még a legfinomabb szerelékek is használhatóak, mégis lehet kontrollálni a fárasztást egy keményebb ellenfél esetén is. A „C“ akció karaktere biztosítja, hogy nagyobb ellenállást fejtsen ki a halra a fárasztása során. SIC gyűrűkkel van ellátva, beleértve a végén lévő tölcsér alakú gyűrűt. A részek illesztésénél figyeltünk arra, hogy a test átmérője kisebb lehessen, és egyúttal megtartsa a szükséges falvastagságot. Az illesztéseket belepolírozták az alapba, nincsenek felszíni illesztések. A törési területeket nem políroztuk, meggátolva az önkioldást a dobás vagy fárasztás során. Az orsótartó DPS amelyben a legnagyobb orsóknak is megfelelő szabad hely van. A test arbon szálainak felszíne polírozott. Szép sötét olajbogyó-zöld színű, terepmintás részekkel.

Nyél borítása: EVA
Első gyűrű mérete: 40mm
Súly: 420g
Gyűrűk száma: 6
Szállítási hossz: 136cm

Three-part carp rod Delphin KONGO is built on a carbon blank with a parabolic „C“ action and it is often called as a so called „players“ rod. Even the softest rigs can be used with KONGO and still you are able to control a tough fight with a fish. The character of „C“ action enables you to produce much higher pressure on a fish during its braving. The rod is fitted with SIC guides including the end funnel-shaped guide. To join the part together we used approved thorny joints that enable lowering the blank´s diameter and at the same time to keep needed thickness of its walls. The joints are additionally polished into its base material without any surface adjustment. The friction areas are without a polish and prevent self-releasing of any part during casting or braving a fish. The handle is built on proved DPS seat with a spare place for fitting even the biggest surf reels. The surface of blank´s carbon fibres is additionally polished. The rod is designed in a beautiful dark olive colour with some camouflage elements.

Technical parametres:

Delphin KONGO 3.6m/3.00lbs/3-parts
Handle: divided, EVA foam
First guide:#40mm
Weight: 350g
Number of guides: 6
The diameter of the bland above the handle: 14,7mm
Transport length: 126cm

Delphin KONGO 3.9m/3.50lbs/3-parts
Handle: divided, EVA foam
First guide:#40mm
Weight: 420g
Number of guides: 6
The diameter of the bland above the handle: 16,5mm
Transport length: 136cm
A Delphin KONGO háromrészes pontyozó rúd parabolikus "C" akciójú karbontesten alapszik. Az ilyen akciójú botot gyakran "játékos" botnak is nevezik. A legvékonyabb zsinórok alkalmazása esetén is kemény harcot enged vívni a hallal. A "C" akció jellege jóval nagyobb nyomás kifejtését teszi lehetővé a hal fárasztása során. A bot SIC gyűrűkkel van felszerelve, beleértve a "tölcséres" véggyűrűt. Az egyes részek bevált tüskés csatlakozókkal csatlakoznak, melyek lehetővé teszik a blank átmérőjének csökkentését, és egyúttal a falak megfelelő vastagságának megőrzését.
A csatlakozások bármilyen felületkezelés nélkül utólag egészen az alapanyig csiszoltak! A lakkozás nélküli súrlódási felületek megakadályozzák az alkatrész spontán kioldódását bedobás vagy halfárasztás közben. A nyél bevált DPS nyereghez van rögzítve a legnagyobb szörforsók rögzítésére is alkalmas elegendő tartalékkal. Az alapblank karbonszálainak felülete felületi lakkozással védett. A bor gyönyörű sötétoliva színű álcázó elemekkel.

Műszaki paraméterek:

Delphin KONGO 3,6 m/3,00 lbs/3 részes
Nyél: osztott, EVA hab
Vezetőgyűrű: #40mm
Tömeg: 350 g
Gyűrűk száma: 6
Blank átmérője a nyél felett: 14,7mm
Szállítási hossz: 126cm

Delphin KONGO 3,9 m/3,50 lbs/3 részes
Nyél: osztott, EVA hab
Vezetőgyűrű: #40mm
Tömeg: 420 g
Gyűrűk száma: 6
Blank átmérője a nyél felett: 16,5mm
Szállítási hossz: 136cm
Delphin KONGO 390cm/3,50lbs/3 part - bojlis pontyozó horgászbot

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más Xfish látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

Kiváló

Átlagos
Elmegy
Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattinst az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk