0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Év eleji akciók Horgászruha akció

Nyitólap Kategóriák WebáruházHorgászbot Bojlis horgászbot Delphin Armada / 2 Parts 360Cm/3,00Lbs - Bojlis Horgászbot

Delphin Armada / 2 Parts 360Cm/3,00Lbs - Bojlis Horgászbot

- 10 %
-2 335 Ft
Delphin Armada / 2 Parts 360Cm/3,00Lbs - Bojlis Horgászbot
Cikkszám:121210373delphin
Most csak:
(66.1 EUR)
régi ár: 23 354 Ft
1 év garancia
Elfogyott
A Delphin Armada / 2 Parts 360Cm/3,00Lbs - Bojlis Horgászbot készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Termékismertető Értékelés
Az Armada vékony carbon bojlis botjai minden igazi pontyhorgász szívét meg fogják dobogtatni már az első látásra. A fekete carbon bottest felépítésének köszönhetően igazi elegnacia jellemzi az Armada botcsaládot. A parabola akció fokozatosan őrli fel a megakasztott hal erejét, melynek köszönhetően a fárasztás hatékony, ugyanakkor élvezetes is. Az Armada tervezésekor minden eddigi tapasztalatot felhasználtak, hogy a Delphin Carp botcsaládot egy magasabb fokozatba emeljék. A sic gyűrűk felhelyezésének köszönhetően hatalmas dobási távolságokat érhetünk el. Ebben az az árkategóriában a lehető legjobb választás. Delphin Armada

Technikai paraméterek:
Hossz: 360 cm
Dobósúly: 3 lbs
Legvastagabb átmérő: 12,6mm
Szállítási hossz: 186cm
Tömeg: 292g

The series of carbon, split carp rods ARMADA will attract the hearts of all anglers by the first sight. This slim, black blank with a carbon fibre visual all polished is definitely timeless. Its soft green wounds add to its elegant character. The fully parabolic action of this slim blank will enchant you after the first braving of the fish. When designing and building this rod we utilised all previous knowledge for our models and we moved them into a new level. Modern handle is perfectly balanced and perfectly fits into your hand. It is made of split, resistant EVA foam. The guides are strong and thanks to its ideal distance among them will spread the weight while braving. This top-class rod will enable you to enjoy smaller even bigger carps. The price and quality ratio with ARMADE is absolutely unique!

Technical parameters:

Rod´s length: 360cm
Testing curve: 3,00lbs
Start-up guide size: #40
The blank´s diameter above the handle: 12,16mm
Number of guides: 6
Transport length: 186cm
Weight: 292g
Handle: split, EVA foam
Length of the handle (from the bottom of the reel to the seat´s middle: 62cm
A karbonból készülő, ARMADA osztott pontyozó botok már első pillantásra minden pontyhorgász tetszését elnyeri! A karbonszál megjelenésű karcsú fekete lakkozott blank szinte időtlennek mondható. A vékony zöld zsinórtekercsek elegáns kiegészítői. A karcsú blank teljesen parabolikus akciója már az első fárasztásnál leveszi a lábáról. A modell tervezésekor az eddigi modellek ismereteit kamatoztattuk, és új szintre emeltük. A korszerű nyél tökéletesen kiegyensúlyozott, és nagyszeráen ül a kézben. Ellenálló EVA habból készülő, osztott részekből áll. A gyűrűk erősek, és az ideális távköznek köszönhetően fárasztás közben gyönyörűen elosztják a terhet. Ez a csúcsminőségű bot lehetővé teszi, hogy kisebb méretű pontyokra és egyúttal kapitális darabokra is horgásszon. Az ARMADA ár-minőség aránya egyedülálló!

Műszaki paraméterek:

Bot hossza: 360 cm
Tesztelési görbe: 3,00 lbs
Vezetőgyűrű mérete: #40
Blank átmérője a nyél felett: 12,16mm
Fülek száma: 6
Szállítási hossz: 186cm
Tömeg: 292g
Nyél: osztott, EVA hab
Nyél hossza (a bot alsó részétől a nyereg közepéig): 62cm
Delphin Armada / 2 Parts 360Cm/3,00Lbs - Bojlis Horgászbot

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más Xfish látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

Kiváló

Átlagos
Elmegy
Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattinst az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk