0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Akciós ajándékötletek

Nyitólap KategóriákBojli készítés Bojli Mix, bázis mix

Imperial Baits Monsters Paradise Mix 2 kg bojli mix

Imperial BaitsImperial Baits
Cikkszám:BMX00146IMP
Most csak:
(18.3 EUR)
régi ár: 6 139 Ft
Szállítási idő: 1-3 nap
Készleten
A Max Nollert és csapata által kifejlesztett Imperial Boilimixek teljes körűek és természetesek. A vonzóerő és a táplálék szempontjából valóságos forradalmi újításnak számít. Ezek a keverékek az ultimatív csali keresésére használt beható tanulmányok eredményei. Első osztályú lisztekből állnak, a mixek garantálják a kerek és erős bojlikat (Lactalbumin, Eggalbumin), valamint a legmagasabb hatóerőt a kifogásnál. Már most sok európai pontyhorgász esküszik az Imperial Formula szerint előállított mixekre, bojlikra és adalékokra.Több mint csali, igazi táplálék a pontyok számára.Volt már Önnek olyan keveréke, mely kukoricaliszt nélkül készült? Horgászott már szójaliszttel? Jelenleg a Monster mixben Carptrack Amino Acid és Carptrack Powder található. Egy vízben oldódó protein szérum (koncentrátum) mely kimagaslóan hatásos a pontyok csalogatásában. 

A 2011-es év újdonsága a Carptrack Monsters Paradise család az Imperial Baits palettáján. A cég egyik legsikeresebb termékéből, a Carptrack Monster mix alapból, májas jellegű Carptrack Powder, NHDC édesítő, 5 % magyar paprika, 5% Haith's által gyártott spanyol csípős paprika, és 2 % ázsiai fokhagymakivonat hozzáadásával készült különleges ízvilágú bojlimix.

A kilónként 5-7 ml Carptrack Bloodworm (tűzőszúnyog) aroma és 1 ml fokhagyma esszenciális olaj teszi még vonzóbbá ezt a remek csalit. A mixből rendkívül attraktiv bojli készíthető, amellyel akár rövidebb túrákon is sikeresek lehetünk.

Kiszerelés: 2 kg

Recept:

Carptrack Monster’s Paradise Mix
Carptrack Bloodworm Flavour 7 ml / kg
Carptrack Garlic Essential Oil 1 ml / kg
Carptrack Liquid Amino 13 ml / kg
Imperial Baits Monsters Paradise Mix 2 kg bojli mix
Ajánlott keresési kifejezések