0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Év eleji akciók

Nyitólap Kategóriák WebáruházBojli készítés Bojli Mix, bázis mix Imperial Baits Explosiv Stickmix & Groundbait 2kg bojli mix KIFUTÓ Termék - ÜBER Akció!

Imperial Baits Explosiv Stickmix & Groundbait 2kg bojli mix KIFUTÓ Termék - ÜBER Akció!

Cikkszám:BMX00152IMP
Most csak:
(18.9 EUR)
régi ár: 6 336 Ft
Szállítási idő: 1-3 nap
1 év garancia
Készleten
A Max Nollert és csapata által kifejlesztett Imperial Boilimixek teljes körűek és természetesek. A vonzóerő és a táplálék szempontjából valóságos forradalmi újításnak számít. Ezek a keverékek az ultimatív csali keresésére használt beható tanulmányok eredményei. Első osztályú lisztekből állnak, a mixek garantálják a kerek és erős bojlikat (Lactalbumin, Eggalbumin), valamint a legmagasabb hatóerőt a kifogásnál. Már most sok európai pontyhorgász esküszik az Imperial Formula szerint előállított mixekre, bojlikra és adalékokra.

A pontyokat vonzó összetevőkből, mint a Carptrack Proteinkoncentrátum, halliszt, Vitamealo, inP (májas adalék), GLM full fat (zöldajkú kagyló), Betain, NHDC édesítő és kendermag speciális keverékéből készült ez a mix. Legyen tavasz, nyár , ősz vagy tél a Carptrack Explosiv Mix kivállólóan teljesít egész évben. A hozzáadott folyékony aminosav, édesítő és méz aroma teszi igazán különlegessé a terméket!A bojli tartalmazza a népszerű Carptrack Liquid Aminót,Carptrack NHDC-t és Carptrack méz aromát.
Robbants Te is víz alatt az Explosiv Stickmix-el!

Ajánlott recept:

Carptrack Explosiv Stickmix
Carptrack Liquid Amino 12 ml / kg
Carptrack NHDC – das Original 7 ml / kg
Carptrack Honig Flavour 6 ml / kg
Imperial Baits Explosiv Stickmix & Groundbait 2kg bojli mix KIFUTÓ Termék - ÜBER Akció!
Kattinst az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el: