0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Karácsonyi akciók Thermo ruha akció

Nyitólap Kategóriák WebáruházKiegészítő kellékek Szúnyogriasztó Bros Ruházatkezelő Kullancsriasztó Aeroszol 90Ml

Bros Ruházatkezelő Kullancsriasztó Aeroszol 90Ml

Bros Ruházatkezelő Kullancsriasztó Aeroszol 90Ml
Cikkszám:80800506_bros
(5.7 EUR)
1 év garancia
Elfogyott
A Bros Ruházatkezelő Kullancsriasztó Aeroszol 90Ml készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Termékismertető Értékelés
BROS Kullancsriasztó aeroszol ruhára

BROS ruáhzatkezelő kullancsriasztó aeroszol, mely taszítja és egyben elpusztítja a kullancsokat. Azonnali hatás, akár ruhán, akár cipőn alkalmazzuk. Hosszan tartó, akár 20 napos védelem a kullancsok ellen.

Kiszerelés: 90 ml

A kullancsoknak nincsen, legalábbis nem sok természetben előforduló ellenségük van és akár egy évig is elélnek vérszívás nélkül. Az is nehezíti a dolgot számunkra, hogy a rendszeres vegyszeres irtásuk megszűnt (elszaporodásukat meggátolni elsősorban csak az időjárási viszontagságok tudják), így oda kell figyelnünk, mikor kimozdulunk a természetbe. Ellenálló ízeltlábúról van tehát szó, mely ellen fontos a védekezés, hiszen a csípése nyomán súlyos fertőzéseket kaphatunk el. Elsősorban az avarban és aljnövényzetben tartózkodnak, mert a magas páratartalmat szeretik. Kedvelt helyeik a lombhullató erdők, tisztások, dús aljnövényzetű erdők, a rétek és nádasok, valamint a mezőgazdasági térségek, de gyakorlatilag bármilyen zöld övezet megfelelő környezet számukra. Legnagyobb veszély a kullancscsípéssel kapcsolatban, hogy elkaphatjuk a vírusos agyvelő és agyhártyagyulladást. Ez ellen érdemes lehet beoltatni magunkat, a megfelelő riasztó szerek használata mellett.

A spray dobozos kiszerelés miatt ezt a kullancsriasztó terméket rendkívül egyszerű felvinni. Arra ügyeljünk a felvitel során, hogy se szájba, illetve szembe ne kerüljön.

A Bros Kullancsriasztó aeroszol ruhára roppant hasznos útitársunkká válik egy erdei séta, vagy kirándulás során. Gyerekek esetében különösen fontos a megfelelő védelem biztosítása a kullancsok ellen. Ha megcsíp egy kullancs, mert nem fújtuk be magunkat, akkor nagyon óvatosan húzzuk azt ki a bőrünk alól, lehetőleg bízzuk orvosra a műveletet, aki a megfelelő csipesz segítségével eltávolítja az ízeltlábút a csípés helyéről. Ha nem megfelelően próbáljuk ugyanis kihúzni a fejét bőrünkből, az beleszakadhat és ez roppant veszélyes lehet. Kérjünk hát szakértő segítséget ebben az esetben. Ha nem ismernénk fel a kullancsot, jellegzetesen 3-4 milliméter nagyságúak és nyolc lábuk van.

A BROS lengyel cég megbízható termékei már hosszú évek óta szolgálják ki maximális mértékben a vevők igényeit. Rovarirtó szerek tucatjait forgalmazzák, mind-mind minőségi összetétellel és kiszerelésben. Termékeik azt hivatottak elősegíteni, hogy gondtalanul élvezhessük a természet adta lehetőségeinket, legyen szó a kerti fűnyírásról este, vagy egy kalandos erdei kirándulásról, táborozásról. A szúnyogoktól a csótányig, a lódarázstól a kullancsokig mindenféle rovarirtó szert megvásárolhat a cégtől és mi bátran ajánljuk Önnek ezeket a termékeket. Azok minőségére garanciát is vállalunk.
Bros Ruházatkezelő Kullancsriasztó Aeroszol 90Ml

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más Xfish látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

Kiváló

Átlagos
Elmegy
Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattinst az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk