0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Év eleji akciók

Nyitólap Kategóriák WebáruházBojlik és csalik Bojli Imperial Baits Elite STRAWBERRY Bojli 8 kg / 16mm + ajándék iBoxban (12L)

Imperial Baits Elite STRAWBERRY Bojli 8 kg / 16mm + ajándék iBoxban (12L)

Kategória: Bojlik és csalik > Bojli
Cikkszám:AR-2025
(110.4 EUR)
Szállítási idő: 1-3 nap
1 év garancia
Készleten
Hosszas várakozás után megérkezett a hazai piacra is ez a fantasztikus csali. Híre megelőzte, mert fantasztikus fogások és pontyok kísérték útját. Egy olyan fantasztikus egységet sikerült megalkotnia Max Nollertnek és csapatának, ami méltán számíthat Magyarországon is fantasztikus sikerekre és fogásokra. Az ELITE mix karakteres büdös, kagylós illatát nagyon fogékonnyá és csodálatos csalivá emeli az eper zamata és illata, íze. Ki kell próbálni, mert a "döglött" vizek is megnyílnak ezen csali hatására. Próbáljátok ki és reméljük, hogy ti is fantasztikus fogásokkal gazdagodtok. Dip, pordip és mix, valamint half & half is tartozik a családhoz.

A Carptrack Elite Strawberry Bojli magas minőségű hallisztből és vízben oldódó adalékokból készült, mint a Carptrack inP, valódi zöldakjú kagyló (GLM) kivonat, Carptrack Protein koncentrátum és természetesen a Strawberry Power Powder. A bojli tartalmaz még Carptrack NHDC - édesítőt (5ml/kg), Carptrack Liquid Amino-t (18ml/kg), Carptrack inL-t (18ml/kg) és Carptrack Elite Strawberry aromát (5ml/kg).
Ki kell próbálni, mert a „döglött“ vizek is megnyílnak ezen csalik hatására!


Kiszerelés: 8kg/16mm Ibox-ban.

Imperial Baits Elite STRAWBERRY Bojli 8 kg / 16mm + ajándék iBoxban (12L)
Kattinst az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el: